Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 13:26
  • Competitiewedstrijd: LIGA 3.03
  • Stadion: Setan Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2685
Setan Vernen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Tumena rent richting de bal. Bachtiar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tumena. Tumena krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Supandi heeft problemen om de bal te vangen. Rontini rent richting de bal. Supandi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rontini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tumena neemt de penalty, wat een uithaal! Sudaryono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Setan - Vernen 1:0

16e minuut.
Bachtiar is nu in balbezit. Begawan is nu in balbezit. Begawan passt de bal met de wreef. Rahmanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmanto haalt uit met een fantastische trap. Zamrun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Setan - Vernen 1:1

23e minuut.
Tumena onderschept slim de pass. Tumena passt de bal in één keer door. Rontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rontini draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pekey de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Manembu neemt de hoekschop. Bachtiar heeft problemen om de bal te vangen. Pekey speelt de bal door. Sukardi geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Setan - Vernen 2:1

26e minuut.
Sutopo kopt de bal weg. Kabes kan de bal niet met de borst controleren. Manembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manembu passt de bal in één keer door. Rontini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Setan - Vernen 3:1

33e minuut.
Ruhiyat met een snelle inworp. Begawan is nu in balbezit. Begawan passt de bal zonder na te denken. Rahmanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmanto haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Soebagdja speelt de bal door. Bachtiar is nu in balbezit. Met opzet legt Soebagdja zijn tegenspeler op de grond. Soebagdja krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Zamrun trapt de bal weg van het doel. Supriyadi kopt de bal weg. Nurdiansyah geeft de bal voor. Rontini is nu in balbezit. Rontini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Setan 59%, Vernen 41%.
Setan - Vernen 3:1

62e minuut.
Bachtiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumena verovert de bal door een tackle van achteren. Tumena passt de bal met de wreef. Rontini is nu in balbezit. Rontini schiet op doel. Sudaryono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Setan - Vernen 4:1

65e minuut.
Natapura onderschept slim de pass. Natapura geeft een hoge lob. Christiawan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmanto onderschept slim de pass. Rahmanto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Setan - Vernen 4:2

79e minuut.
Ruhiyat met een snelle inworp. Begawan geeft een hoge lob. Soebagdja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bachtiar is nu in balbezit. Bachtiar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rontini geeft een lange en hoge pass. Kabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabes geeft een hoge lob. Tumena heeft problemen om de bal te vangen. Tumena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Setan 46%, Vernen 54%.
Setan - Vernen 4:2