Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batangkaluku FC Indonesia Forus
352 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Kabes rent richting de bal. Fatari onderschept slim de pass. Fatari met een sublieme pass. Pasir is nu in balbezit. Pasir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Indonesia Forus 1:0

29e minuut.
Fatari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatari probeert naar een medespeler te passen. Pasir is nu in balbezit. Pasir haalt uit met een fantastische trap. Candra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Indonesia Forus 2:0

34e minuut.
Rizal geeft een lange en hoge pass. Pekey kopt de bal weg. Pasir rent richting de bal. Pasir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Indonesia Forus 3:0

38e minuut.
Candra probeert naar een medespeler te passen. Amir is nu in balbezit. Pekey met een sublieme pass. Fatari is nu in balbezit. Fatari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batangkaluku FC 32%, Indonesia Forus 68%.
Batangkaluku FC - Indonesia Forus 3:0

46e minuut.
Kurniawan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hariyadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasir verovert de bal door een tackle van achteren. Pasir schiet op doel. Candra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

54e minuut.
Santhani met de inworp. Pasir rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Rizal ... Strafschop! Pasir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nurpijal kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Candra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Candra met een harde bal richting middenveld. Inworp. Pekey met een snelle inworp. Santhani bereikt de bal nog maar net als eerste. Santhani geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Suabey passt de bal met de wreef. Amir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunarto begaat een overtreding. Sunarto krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kurniawan passt de bal met de wreef. Fatari is nu in balbezit. Fatari passt de bal zonder na te denken. Pasir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Prayuna is nu in balbezit. Pekey rent richting de bal. Pekey probeert naar een medespeler te passen. Pasir is nu in balbezit. Pasir geeft de bal voor. Candra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Pekey rent richting de bal. Pekey passt de bal met de wreef. Pasir is nu in balbezit. Pasir schiet op doel. Candra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Pekey met een sublieme pass. Santhani rent richting de bal. Santhani met een sublieme pass. Fatari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatari haalt uit met een fantastische trap. Candra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pasir speelt de bal door. Nurpijal speelt de bal door. Fatari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatari schiet op doel. Candra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Indonesia Forus 4:0

84e minuut.
Rizal probeert de bal aan de voet te houden. Pekey is nu in balbezit. Prayuna is nu in balbezit. Nurpijal verovert de bal door een tackle van achteren. Nurpijal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batangkaluku FC - Indonesia Forus 5:0

88e minuut.
Kusuma kopt de bal weg. Nurpijal rent richting de bal. Nurpijal passt de bal in één keer door. Fatari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fatari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batangkaluku FC 32%, Indonesia Forus 68%.
Batangkaluku FC - Indonesia Forus 5:0