Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kupluk Glory Nusantara F.C.
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Sibuan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibuan geeft de bal voor. Prihantono bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantang rent richting de bal. Lantang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sukadana is nu in balbezit. Mauro is nu in balbezit. Nurdiansyah onderschept slim de pass. Nurdiansyah geeft de bal voor. Daar is Ananda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ananda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ananda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kupluk Glory - Nusantara F.C. 0:1

28e minuut.
Mauro met een sublieme pass. Hasegem heeft problemen om de bal te vangen. Ananda bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiprasetyo rent richting de bal. Adiprasetyo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Sukadana onderschept slim de pass. Sukadana geeft een lange en hoge pass. Adiprasetyo heeft problemen om de bal te vangen. Ananda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ananda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kupluk Glory 69%, Nusantara F.C. 31%.
Kupluk Glory - Nusantara F.C. 0:1

48e minuut.
Jafar is nu in balbezit. Jafar probeert naar een medespeler te passen. Prihantono bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihantono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kupluk Glory - Nusantara F.C. 1:1

52e minuut.
Anwar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasegem rent richting de bal. Hasegem probeert naar een medespeler te passen. Ananda rent richting de bal. Ananda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Anwar rent richting de bal. Hasegem rent richting de bal. Anwar onderschept slim de pass. Prihantono is nu in balbezit. Prihantono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sukadana passt de bal zonder na te denken. Hasegem rent richting de bal. Hasegem geeft de bal voor. Nurdiansyah rent richting de bal. Nurdiansyah schiet op doel. Hasanuddin bokst de bal weg.

67e minuut.
Sibuan rent richting de bal. Kartiko is nu in balbezit. Sibuan begaat een overtreding. Kartiko raakt geblesseerd tijdens het duel. Mauro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hasegem verovert de bal door een tackle van achteren. Hasegem met een sublieme pass. Adiprasetyo rent richting de bal. Ananda rent richting de bal. Ananda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hasanuddin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Hasanuddin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Adiprasetyo passt de bal zonder na te denken. Ananda rent richting de bal. Ananda passt de bal zonder na te denken. Nurdiansyah rent richting de bal. Nurdiansyah schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kupluk Glory - Nusantara F.C. 1:2

77e minuut.
Zamzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafar onderschept slim de pass. Jafar passt de bal met de wreef. Lantang is nu in balbezit. Lantang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Usman trapt de bal weg. Adiprasetyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adiprasetyo speelt de bal door. Ananda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ananda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kupluk Glory 52%, Nusantara F.C. 48%.
Kupluk Glory - Nusantara F.C. 1:2