Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haytgheq [ Milanelo ]
taza Tactiek Mid
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
22 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
65.5 gemiddelde waardering 63.6
formidable Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Velican speelt de bal door. Fronczak geeft de bal voor. Regowski kopt de bal weg. Lens rent richting de bal. Lens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Giaquinta is nu in balbezit. Fronczak is nu in balbezit. Velican schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Velican is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Fronczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aharonyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lens springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Regowski rent richting de bal. Giaquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski is nu in balbezit. Regowski draait met de bal, schiet en ... Fábry werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haytgheq - [ Milanelo ] 1:0

7e minuut.
Geshev rent richting de bal. Regowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geshev raakt geblesseerd tijdens het duel. Vukov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bigus kopt de bal weg. Daar is Stanisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geshev is nu in balbezit. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Péreira bokst de bal weg.

12e minuut.
Avetikyan kopt de bal weg. Fuertes is nu in balbezit. Fuertes passt de bal met de wreef. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski haalt uit met een fantastische trap. Fábry probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haytgheq - [ Milanelo ] 2:0

16e minuut.
Klungelig pakt Geshev de bal. Aharonyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Geshev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bigus met een snel genomen vrije trap. Geshev springt en kopt de bal. Péreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Regowski is nu in balbezit. Giaquinta is nu in balbezit. Vukov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Giaquinta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isnardi wilt de vrije trap nemen. Fábry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Regowski is nu in balbezit. Regowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haytgheq - [ Milanelo ] 3:0

23e minuut.
Fronczak probeert naar een medespeler te passen. Giaquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaquinta passt de bal zonder na te denken. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Stanisz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anemogiannis met de inworp. Bigus geeft een hoge lob. Geshev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bigus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuertes rent richting de bal. Fuertes passt de bal met de wreef. Lens rent richting de bal. Lens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Fuertes passt de bal in één keer door. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Guihua verovert de bal door een tackle van achteren. Guihua geeft de bal voor. Geshev krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Boughanmi heeft problemen om de bal te vangen. Giaquinta rent richting de bal. Giaquinta passt de bal met de wreef. Regowski rent richting de bal. Regowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guihua met een snelle inworp. Anemogiannis probeert naar een medespeler te passen. Geshev is nu in balbezit. Geshev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haytgheq 51%, [ Milanelo ] 49%.
Haytgheq - [ Milanelo ] 3:0

49e minuut.
Stanisz passt de bal met de wreef. Boughanmi rent richting de bal. Regowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regowski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi passt de bal met de wreef. Regowski rent richting de bal. Giaquinta is nu in balbezit. Giaquinta schiet op doel. Fábry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Aharonyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zavarov met de inworp. Karolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zavarov speelt de bal door. Klungelig pakt Geshev de bal. Montejo speelt de bal door. Giaquinta rent richting de bal. Giaquinta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Montejo rent richting de bal. Dedu rent richting de bal. Dedu passt de bal met de wreef. Karolak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolak geeft de bal voor. Péreira bokst de bal weg.

76e minuut.
Regowski passt de bal in één keer door. Fronczak rent richting de bal. Fronczak passt de bal met de wreef. Giaquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaquinta schiet op doel. Fábry bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Avetikyan onderschept slim de pass. Avetikyan met een sublieme pass. Regowski is nu in balbezit. Regowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Fuertes speelt de bal door. Fronczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronczak passt de bal in één keer door. Giaquinta is nu in balbezit. Giaquinta haalt uit met een fantastische trap. Fábry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Haytgheq - [ Milanelo ] 4:0

82e minuut.
Bigus passt de bal in één keer door. Karolak met een sublieme pass. Zavarov is nu in balbezit. Zavarov passt de bal met de wreef. Karolak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Lens passt de bal in één keer door. Fronczak met een sublieme pass. Isnardi met een sublieme pass. Regowski is nu in balbezit. Regowski draait met de bal, schiet en ... Fábry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Isnardi geeft een hoge lob. Regowski rent richting de bal. Regowski draait met de bal, schiet en ... Fábry probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Haytgheq - [ Milanelo ] 5:0

89e minuut.
Fronczak probeert naar een medespeler te passen. Regowski is nu in balbezit. Regowski passt de bal in één keer door. Giaquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaquinta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haytgheq 48%, [ Milanelo ] 52%.
Haytgheq - [ Milanelo ] 5:0