Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona FK FC Mec Hayq
nom Tactiek xxx
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 57.8
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Pringle geeft een lange en hoge pass. Patyan rent richting de bal. Gucci onderschept slim de pass. Gucci draait met de bal, schiet en ... Noriega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - FC Mec Hayq 1:0

10e minuut.
Ruokola passt de bal met de wreef. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan passt de bal zonder na te denken. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. Ovcharov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Szwajdych passt de bal met de wreef. Koryan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Isahakyan. Koryan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Patyan met een sublieme pass. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan passt de bal met de wreef. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Margaryan is nu in balbezit. Vardanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Margaryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melikyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ruokola krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Inworp. Kuper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vardanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardanyan geeft een hoge lob. Gucci springt en kopt de bal. Noriega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Inworp. Isahakyan met een snelle inworp. Rüttgers speelt de bal door. Ruokola rent richting de bal. Ruokola draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Pringle is nu in balbezit. Patyan verovert de bal door een tackle van achteren. Vardanyan begaat een overtreding. Vardanyan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Inda geeft een lange en hoge pass. Patyan is nu in balbezit. Pringle onderschept slim de pass. Gucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Boyajyan probeert naar een medespeler te passen. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Inda. Inda krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Koryan is nu in balbezit. Isahakyan onderschept slim de pass. Isahakyan passt de bal in één keer door. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Ovcharov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 58%, FC Mec Hayq 42%.
Barcelona FK - FC Mec Hayq 1:0

62e minuut.
Pringle is nu in balbezit. Patyan verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Vardanyan zijn tegenspeler op de grond. Patyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Patyan kan niet meer verder spelen. Hovannisyan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Melikyan kan de bal niet met de borst controleren. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan passt de bal in één keer door. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Boyajyan passt de bal met de wreef. Ruokola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Inda. Ruokola raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Margaryan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 53%, FC Mec Hayq 47%.
Barcelona FK - FC Mec Hayq 1:0