Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Հայաստան MAMIKONYANS FAMILY
փորձ-փորձանք Tactiek Attacк
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 44.3
goed Schieten solide
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Kapitan is nu in balbezit. Gorrara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kapitan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sanguinetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kapitan heeft problemen om de bal te vangen. Kapitan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - MAMIKONYANS FAMILY 0:1

8e minuut.
Murzastek met de inworp. Bunčák met een sublieme pass. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan schiet op doel. Ruiz Jiménez probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Murzastek zal de hoekschop nemen. Sanguinetti kopt de bal weg. Gorrara heeft problemen om de bal te vangen. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Amirbekyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Brovedan geeft de bal voor. Murzastek is nu in balbezit. Murzastek geeft de bal voor. Fabisiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - MAMIKONYANS FAMILY 0:2

28e minuut.
Martirosyan passt de bal met de wreef. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petrosyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Bunčák met een sublieme pass. Murzastek rent richting de bal. Murzastek geeft een lange en hoge pass. Fabisiak krijgt zijn hoofd ertegen. Amirbekyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - MAMIKONYANS FAMILY 0:3

36e minuut.
Petrosyan is nu in balbezit. Petrosyan passt de bal in één keer door. Bunčák is nu in balbezit. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak schiet op doel. Amirbekyan bokst de bal weg.

39e minuut.
Bunčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunčák passt de bal zonder na te denken. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - MAMIKONYANS FAMILY 0:4

44e minuut.
Gorrara met een snelle inworp. Daar is Petrosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrosyan geeft een lange en hoge pass. Mashouryan geeft een hoge lob. Petrosyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Հայաստան 66%, MAMIKONYANS FAMILY 34%.
Հայաստան - MAMIKONYANS FAMILY 0:4

48e minuut.
Bordea geeft een lange en hoge pass. Murzastek kopt de bal weg. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunčák is nu in balbezit. Bunčák haalt uit met een fantastische trap. Amirbekyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Manaryan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Loudal komt het veld opgelopen. Tserunyan neemt vlug de vrije trap. Murzastek is nu in balbezit. Murzastek geeft een hoge lob. Kapitan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Bunčák geeft een hoge lob. Murzastek kopt de bal weg. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Amirbekyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Martirosyan stond buitenspel. Sabelli komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Pardo passt de bal in één keer door. Murzastek probeert naar een medespeler te passen. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fabisiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabisiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Murzastek rent richting de bal. Petrosyan is nu in balbezit. Murzastek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Murzastek krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Daar is Tserunyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tserunyan. Tserunyan krijgt een gele kaart. Mashouryan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrosyan wilt de vrije trap nemen. Vincenza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - MAMIKONYANS FAMILY 1:4

76e minuut.
Murzastek speelt de bal door. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ruiz Jiménez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - MAMIKONYANS FAMILY 1:5

83e minuut.
Latfayak geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Mashouryan stond buitenspel. Bordea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sabelli rent richting de bal. Sabelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Satunts komt het veld opgelopen. Dardaryan komt het veld opgelopen. Bakalyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Հայաստան 64%, MAMIKONYANS FAMILY 36%.
Հայաստան - MAMIKONYANS FAMILY 1:5