Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Mec Hayq [ Milanelo ]
xxx Tactiek Mid
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
49.4 gemiddelde waardering 61.8
solid Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Karolak kopt de bal weg. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan is nu in balbezit. Geshev verovert de bal door een tackle van achteren. Geshev schiet op doel. Noriega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Noriega probeert naar een medespeler te passen. Banucha heeft problemen om de bal te vangen. Margaryan maakt een afschuwelijke overtreding. Margaryan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Geshev passt de bal zonder na te denken. Karolak probeert naar een medespeler te passen. Zavarov heeft problemen om de bal te vangen. Zavarov geeft de bal voor. Geshev krijgt zijn hoofd ertegen. Noriega kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Zavarov met een snelle inworp. Karolak geeft een lange en hoge pass. Anemogiannis kopt de bal weg. Geshev rent richting de bal. Geshev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Dedu is nu in balbezit. Dedu geeft de bal voor. Garnikyan rent richting de bal. Geshev onderschept slim de pass. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Noriega probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Anemogiannis haalt uit met een fantastische trap. Patyan kopt de bal weg. Zavarov is nu in balbezit. Zavarov geeft een hoge lob. Geshev krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Anemogiannis met een sublieme pass. Bigus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigus passt de bal met de wreef. Geshev is nu in balbezit. Geshev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mec Hayq 79%, [ Milanelo ] 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mec Hayq - [ Milanelo ] 0:0

48e minuut.
Margaryan is nu in balbezit. Banucha onderschept slim de pass. Banucha passt de bal zonder na te denken. Geshev rent richting de bal. Geshev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bigus rent richting de bal. Bigus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bigus verovert de bal door een tackle van achteren. Bigus met een sublieme pass. Patrikyan rent richting de bal. Geshev verovert de bal door een tackle van achteren. Geshev schiet op doel. Noriega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bigus rent richting de bal. Bigus draait met de bal, schiet en ... Noriega bokst de bal weg.

56e minuut.
Banucha geeft de bal voor. Geshev is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Patyan ... Strafschop! Patyan krijgt een gele kaart. Geshev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Geshev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Noriega bokst de bal weg.

61e minuut.
Vukov verovert de bal door een tackle van achteren. Vukov geeft een lange en hoge pass. Geshev rent richting de bal. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Noriega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Mec Hayq - [ Milanelo ] 0:1

65e minuut.
Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondía bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Mec Hayq - [ Milanelo ] 1:1

68e minuut.
Melikyan passt de bal in één keer door. Bigus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigus met een sublieme pass. Geshev is nu in balbezit. Geshev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Zavarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyan begaat een overtreding. Zavarov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bigus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Geshev krijgt zijn hoofd ertegen. Noriega bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Guihua is nu in balbezit. Guihua passt de bal in één keer door. Karolak is nu in balbezit. Karolak passt de bal met de wreef. Zavarov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vukov verovert de bal door een tackle van achteren. Vukov probeert naar een medespeler te passen. Anemogiannis is nu in balbezit. Anemogiannis geeft een lange en hoge pass. Geshev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Mec Hayq 75%, [ Milanelo ] 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Mec Hayq - [ Milanelo ] 1:1