Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona FK Haytgheq
nom Tactiek taza
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.7 gemiddelde waardering 67.3
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Szwajdych rent richting de bal. Giaquinta verovert de bal door een tackle van achteren. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski draait met de bal, schiet en ... Ovcharov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - Haytgheq 0:1

6e minuut.
Giaquinta verovert de bal door een tackle van achteren. Giaquinta probeert naar een medespeler te passen. Regowski rent richting de bal. Lens is nu in balbezit. Lens schiet op doel. Ovcharov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Avetikyan speelt de bal door. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi passt de bal in één keer door. Regowski rent richting de bal. Regowski haalt uit met een fantastische trap. Ovcharov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Klungelig pakt Gucci de bal. Fuertes rent richting de bal. Fuertes geeft een lange en hoge pass. Giaquinta rent richting de bal. Giaquinta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Tiapushkin speelt de bal door. Győri bereikt de bal nog maar net als eerste. Győri passt de bal met de wreef. Pandunts rent richting de bal. Pandunts schiet op doel. De bal raakt de paal. Péreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Tiapushkin kopt de bal weg. Isnardi rent richting de bal. Isnardi speelt de bal door. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski haalt uit met een fantastische trap. Ovcharov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Nachum geeft een hoge lob. Pandunts kopt de bal weg. Avetikyan controleert de bal met de borst. Gucci rent richting de bal. Gucci haalt uit met een fantastische trap. Péreira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Aharonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle begaat een overtreding. Aharonyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aharonyan met een snel genomen vrije trap. Regowski kopt de bal weg. Inda controleert de bal met de borst. Giaquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaquinta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ovcharov bokst de bal weg.

38e minuut.
Inda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pringle is nu in balbezit. Pringle passt de bal met de wreef. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Aharonyan is nu in balbezit. Aharonyan geeft een hoge lob. Fuertes kopt de bal weg. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - Haytgheq 0:2

43e minuut.
Regowski rent richting de bal. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi passt de bal in één keer door. Giaquinta is nu in balbezit. Giaquinta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 68%, Haytgheq 32%.
Barcelona FK - Haytgheq 0:2

48e minuut.
Regowski is nu in balbezit. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi geeft de bal voor. Giaquinta is nu in balbezit. Giaquinta draait met de bal, schiet en ... Ovcharov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

49e minuut.
Fuertes rent richting de bal. Fuertes geeft een lange en hoge pass. Inda bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski verovert de bal door een tackle van achteren. Regowski haalt uit met een fantastische trap. Ovcharov bokst de bal weg.

51e minuut.
Győri onderschept slim de pass. Fuertes is nu in balbezit. Fuertes passt de bal in één keer door. Regowski is nu in balbezit. Regowski schiet op doel. Ovcharov bokst de bal weg.

60e minuut.
Fronczak is nu in balbezit. Vardanyan begaat een overtreding. Fronczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fronczak met een snel genomen vrije trap. Regowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Ovcharov bokst de bal weg. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - Haytgheq 0:3

66e minuut.
Regowski rent richting de bal. Isnardi speelt de bal door. Fronczak is nu in balbezit. Fronczak geeft een hoge lob. Lens krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Regowski onderschept slim de pass. Giaquinta is nu in balbezit. Regowski rent richting de bal. Regowski haalt uit met een fantastische trap. Ovcharov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - Haytgheq 0:4

75e minuut.
Szwajdych geeft een lange en hoge pass. Isnardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fronczak kopt de bal weg. Giaquinta rent richting de bal. Giaquinta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inda verovert de bal door een tackle van achteren. Inda passt de bal in één keer door. Győri heeft problemen om de bal te vangen. Lens is nu in balbezit. Lens haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Stanisz passt de bal in één keer door. Fuertes is nu in balbezit. Fuertes passt de bal met de wreef. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 69%, Haytgheq 31%.
Barcelona FK - Haytgheq 0:4