Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC HAYQ FC SEROB MEC
tiko Tactiek 2
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 65.2
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Lenczewski kopt de bal weg. Jost heeft problemen om de bal te vangen. Jost speelt de bal door. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Guzzo passt de bal in één keer door. Trosell bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jost. Trosell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orzechowski komt bij de bal en schiet. Mayor bokst de bal weg.

16e minuut.
Niwiński geeft de bal voor. Inworp. Cios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guzzo rent richting de bal. Guzzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Remédios de bal. Remédios met een sublieme pass. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell verovert de bal door een tackle van achteren. Trosell haalt uit met een fantastische trap. Mayor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Veltroni probeert naar een medespeler te passen. Soto is nu in balbezit. Soto geeft een hoge lob. Guzzo is nu in balbezit. Guzzo schiet op doel. Mayor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Soto geeft de bal voor. Trosell is nu in balbezit. Niwiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Niwiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HAYQ 51%, FC SEROB MEC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC HAYQ - FC SEROB MEC 0:0

47e minuut.
Knitel passt de bal met de wreef. Daar is Otava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otava passt de bal zonder na te denken. Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski haalt uit met een fantastische trap. Freguês kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Daar is Otava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remédios onderschept slim de pass. Remédios passt de bal zonder na te denken. Trosell is nu in balbezit. Trosell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Cios geeft de bal voor. Daar is Janus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell draait met de bal, schiet en ... Mayor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Orzechowski met een sublieme pass. Jost rent richting de bal. Jost met een sublieme pass. Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Otava rent richting de bal. Otava passt de bal zonder na te denken. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger haalt uit met een fantastische trap. Freguês probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC HAYQ - FC SEROB MEC 0:1

73e minuut.
Otava passt de bal in één keer door. Jevđević is nu in balbezit. Jevđević geeft de bal voor. Guzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzzo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Janus kopt de bal weg. Remédios probeert de bal met de borst te controleren. Remédios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trosell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trosell haalt uit met een fantastische trap. Mayor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Lenczewski met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Met opzet legt Martínez Mina zijn tegenspeler op de grond. Martínez Mina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC HAYQ 51%, FC SEROB MEC 49%.
FC HAYQ - FC SEROB MEC 0:1