Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAMIKONYANS FAMILY IbraMilan
Attacк Tactiek 5-5-3
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 45.9
zeer goed Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Loudal is nu in balbezit. Loudal passt de bal in één keer door. Bunčák speelt de bal door. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Chery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Vočadlo rent richting de bal. Apolinarski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fabisiak. Fabisiak krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Metelo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apolinarski is nu in balbezit. Apolinarski passt de bal met de wreef. Bonnel is nu in balbezit. Bonnel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pardo speelt de bal door. Loudal heeft problemen om de bal te vangen. Bonnel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnel draait met de bal, schiet en ... Vincenza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Apolinarski met een sublieme pass. Bonnel is nu in balbezit. Bonnel passt de bal in één keer door. Metelo is nu in balbezit. Metelo draait met de bal, schiet en ... Vincenza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - IbraMilan 0:1

21e minuut.
Bonnel is nu in balbezit. Bunčák verovert de bal door een tackle van achteren. Bunčák geeft een hoge lob. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan schiet op doel. Chery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Bunčák met een sublieme pass. Avetissyan is nu in balbezit. Apolinarski onderschept slim de pass. Apolinarski geeft een lange en hoge pass. del Puerto krijgt zijn hoofd ertegen. Vincenza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Bunčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunčák probeert naar een medespeler te passen. Pardo speelt de bal door. Loudal is nu in balbezit. Loudal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Loudal passt de bal in één keer door. Bunčák is nu in balbezit. Bunčák met een sublieme pass. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak schiet op doel. Chery verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Pardo geeft de bal voor. Fabisiak kopt de bal weg. Kapitan rent richting de bal. Kapitan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAMIKONYANS FAMILY - IbraMilan 1:1

41e minuut.
Satunts komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Inworp. Roncatto komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAMIKONYANS FAMILY 54%, IbraMilan 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAMIKONYANS FAMILY - IbraMilan 1:1

51e minuut.
Buitenspel voor Kapitan. Goede buitenspelval van de verdediging. Bakalyan komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bunčák rent richting de bal. Bunčák geeft de bal voor. Fabisiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabisiak draait met de bal, schiet en ... Chery werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Sabelli komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pardo geeft de bal voor. Rechciński rent richting de bal. Sabelli verovert de bal door een tackle van achteren. Sabelli schiet op doel. Chery werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - IbraMilan 2:1

84e minuut.
Apolinarski rent richting de bal. Metelo is nu in balbezit. Vorel is nu in balbezit. Metelo onderschept slim de pass. Metelo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
del Puerto heeft problemen om de bal te vangen. Bunčák is nu in balbezit. Bunčák geeft een hoge lob. Fabisiak is nu in balbezit. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. Chery probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Kapitan is nu in balbezit. Kapitan geeft de bal voor. Sabelli is nu in balbezit. Sabelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - IbraMilan 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAMIKONYANS FAMILY 46%, IbraMilan 54%.
MAMIKONYANS FAMILY - IbraMilan 3:1