Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Haytgheq FC Mec Hayq
taza Tactiek xxx
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
26 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.6 gemiddelde waardering 59.5
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen very good
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Isnardi kopt de bal weg. Giaquinta is nu in balbezit. Giaquinta passt de bal in één keer door. Regowski is nu in balbezit. Regowski schiet op doel. Noriega bokst de bal weg. Giaquinta is nu in balbezit. Giaquinta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Lens geeft de bal voor. Isnardi kopt de bal weg. Fronczak is nu in balbezit. Giaquinta is nu in balbezit. Giaquinta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lens is nu in balbezit. Lens speelt de bal door. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski haalt uit met een fantastische trap. Noriega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haytgheq - FC Mec Hayq 1:0

10e minuut.
Isahakyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruokola rent richting de bal. Stanisz rent richting de bal. Ruokola onderschept slim de pass. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Péreira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Fuertes kopt de bal weg. Melikyan heeft problemen om de bal te vangen. Lens rent richting de bal. Lens haalt uit met een fantastische trap. Noriega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Haroyan geeft een lange en hoge pass. Ruokola kopt de bal weg. Fuertes met een sublieme pass. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lens rent richting de bal. Lens passt de bal in één keer door. Regowski is nu in balbezit. Regowski haalt uit met een fantastische trap. Patrikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lens kopt de bal weg. Giaquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski rent richting de bal. Giaquinta is nu in balbezit. Giaquinta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Haroyan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Regowski de bal onder controle te krijgen. Noriega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Regowski is nu in balbezit. Regowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Giaquinta kan de bal niet met de borst controleren. Fronczak probeert naar een medespeler te passen. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi geeft de bal voor. Regowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Lens rent richting de bal. Regowski rent richting de bal. Lens is nu in balbezit. Lens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haytgheq - FC Mec Hayq 2:0

30e minuut.
Aharonyan geeft een hoge lob. Giaquinta probeert naar een medespeler te passen. Lens is nu in balbezit. Lens draait met de bal, schiet en ... Noriega maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Haytgheq - FC Mec Hayq 3:0

32e minuut.
Ruokola probeert naar een medespeler te passen. Isahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Isahakyan speelt de bal door. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola schiet op doel. Péreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Haroyan is nu in balbezit. Haroyan geeft een hoge lob. Isnardi probeert de bal aan de voet te houden. Ruokola rent richting de bal. Ruokola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan is nu in balbezit. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haytgheq - FC Mec Hayq 3:1

35e minuut.
Isnardi speelt de bal door. Aznavouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavouryan geeft een hoge lob. Giaquinta rent richting de bal. Giaquinta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Haytgheq - FC Mec Hayq 4:1

42e minuut.
Aznavouryan onderschept slim de pass. Aznavouryan passt de bal in één keer door. Fuertes is nu in balbezit. Aznavouryan rent richting de bal. Aznavouryan geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giaquinta probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haytgheq 40%, FC Mec Hayq 60%.
Haytgheq - FC Mec Hayq 4:1

47e minuut.
Aznavouryan geeft de bal voor. Lens rent richting de bal. Hovannisyan onderschept slim de pass. Hovannisyan geeft een lange en hoge pass. Margaryan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Boyajyan speelt de bal door. Aznavouryan rent richting de bal. Aznavouryan passt de bal zonder na te denken. Ruokola rent richting de bal. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Garnikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens onderschept slim de pass. Lens passt de bal zonder na te denken. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski schiet op doel. Noriega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Klungelig pakt Margaryan de bal. Isnardi begaat een overtreding. Margaryan raakt geblesseerd tijdens het duel. Rüttgers met een snel genomen vrije trap. Ruokola krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lens passt de bal in één keer door. Fronczak is nu in balbezit. Fronczak probeert naar een medespeler te passen. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Margaryan onderschept slim de pass. Stanisz is nu in balbezit. Ruokola rent richting de bal. Ruokola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Haytgheq - FC Mec Hayq 4:2

67e minuut.
Boyajyan is nu in balbezit. Fuertes onderschept slim de pass. Fuertes speelt de bal door. Lens rent richting de bal. Lens schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Noriega met een sublieme pass. Avetikyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hovannisyan de bal onder controle te krijgen. Giaquinta is nu in balbezit. Giaquinta draait met de bal, schiet en ... Noriega bokst de bal weg.

82e minuut.
Fronczak geeft een hoge lob. Patrikyan kopt de bal weg. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi geeft een lange en hoge pass. Lens maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Isnardi kopt de bal weg. Regowski is nu in balbezit. Regowski passt de bal zonder na te denken. Lens is nu in balbezit. Lens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Haytgheq 52%, FC Mec Hayq 48%.
Haytgheq - FC Mec Hayq 4:2