Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
[ Milanelo ] Barcelona FK
Mid Tactiek nom
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 59.8
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Boughanmi met een sublieme pass. Velican rent richting de bal. Velican geeft een hoge lob. Geshev rent richting de bal. Geshev schiet op doel. Ovcharov bokst de bal weg.

11e minuut.
Bigus passt de bal met de wreef. Anemogiannis rent richting de bal. Anemogiannis passt de bal in één keer door. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev draait met de bal, schiet en ... Ovcharov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Velican passt de bal met de wreef. Anemogiannis rent richting de bal. Anemogiannis geeft een hoge lob. Geshev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
[ Milanelo ] - Barcelona FK 1:0

15e minuut.
Banucha met een sublieme pass. Zavarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavarov passt de bal in één keer door. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Ovcharov bokst de bal weg.

20e minuut.
Guihua rent richting de bal. Pringle onderschept slim de pass. Pringle passt de bal met de wreef. Gucci is nu in balbezit. Gucci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zavarov is nu in balbezit. Zavarov passt de bal in één keer door. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Ovcharov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
[ Milanelo ] - Barcelona FK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [ Milanelo ] 34%, Barcelona FK 66%.
[ Milanelo ] - Barcelona FK 2:0

57e minuut.
Vardanyan passt de bal zonder na te denken. Boughanmi rent richting de bal. Gucci begaat een overtreding. Boughanmi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Boughanmi kan niet meer verder spelen. Karolak komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Kuper passt de bal met de wreef. Daar is Pandunts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pandunts passt de bal met de wreef. Gucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Geshev kopt de bal weg. Zavarov rent richting de bal. Zavarov probeert naar een medespeler te passen. Geshev is nu in balbezit. Geshev schiet op doel. Ovcharov bokst de bal weg. Ştrudel met een sublieme pass. Klungelig pakt Pringle de bal. Anemogiannis rent richting de bal. Anemogiannis geeft een lange en hoge pass. Geshev springt en kopt de bal. Ovcharov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Tiapushkin kopt de bal weg. Daar is Pandunts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts onderschept slim de pass. Pandunts geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dedu onderschept slim de pass. Dedu probeert naar een medespeler te passen. Zavarov rent richting de bal. Zavarov geeft een hoge lob. Geshev maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

67e minuut.
Bigus rent richting de bal. Bigus passt de bal in één keer door. Daar is Geshev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geshev schiet op doel. Szwajdych probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Tiapushkin onderschept slim de pass. Velican verovert de bal door een tackle van achteren. Velican geeft een hoge lob. Geshev is nu in balbezit. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Ovcharov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ovcharov probeert naar een medespeler te passen. Velican kopt de bal weg. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev draait met de bal, schiet en ... Ovcharov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
[ Milanelo ] - Barcelona FK 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [ Milanelo ] 35%, Barcelona FK 65%.
[ Milanelo ] - Barcelona FK 3:0