Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria II FC HAYQ
exotic Tactiek tiko
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
51.1 gemiddelde waardering 62.7
zeer goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


17e minuut.
Klungelig pakt Songin de bal. Hamal onderschept slim de pass. Hamal passt de bal met de wreef. Remédios is nu in balbezit. Remédios draait met de bal, schiet en ... Ukropina bokst de bal weg. Trosell is nu in balbezit. Trosell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - FC HAYQ 0:1

19e minuut.
Minasyan heeft problemen om de bal te vangen. Canal rent richting de bal. Canal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jevđević de bal onder controle te krijgen. Minasyan geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Cios rent richting de bal. Cios geeft een lange en hoge pass. Daar is Songin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Songin draait met de bal, schiet en ... Ukropina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - FC HAYQ 0:2

28e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto passt de bal in één keer door. Trosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cios met een snelle inworp. Jevđević rent richting de bal. Jevđević passt de bal met de wreef. Cios rent richting de bal. Cios geeft een lange en hoge pass. Ukropina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Soto speelt de bal door. Cios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto geeft een lange en hoge pass. Trosell maakt een snoekduik en kopt de bal. Ukropina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Cios geeft een hoge lob. Trosell kopt de bal weg. Remédios is nu in balbezit. Songin is nu in balbezit. Songin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - FC HAYQ 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria II 59%, FC HAYQ 41%.
Victoria II - FC HAYQ 0:3

46e minuut.
Remédios speelt de bal door. Trosell rent richting de bal. Matidze maakt een afschuwelijke overtreding. Matidze is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Trosell is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Songin met een snel genomen vrije trap. Trosell rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orzechowski zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Songin kan de bal niet met de borst controleren. Trosell bereikt de bal nog maar net als eerste. von Zech verovert de bal door een tackle van achteren. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Remédios passt de bal met de wreef. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell verovert de bal door een tackle van achteren. Trosell heeft problemen om de bal te vangen. Trosell schiet op doel. Ukropina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - FC HAYQ 0:4

55e minuut.
Inworp. Werbiński komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Trosell rent richting de bal. Barry is nu in balbezit. Trosell verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Trosell de bal. Trosell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Remédios haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Soto de bal. Soto speelt de bal door. Remédios is nu in balbezit. Remédios haalt uit met een fantastische trap. Ukropina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zamora komt het veld opgelopen. Romanik komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pachut verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora passt de bal in één keer door. Werbiński is nu in balbezit. Werbiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria II 59%, FC HAYQ 41%.
Victoria II - FC HAYQ 0:4