Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SEROB MEC HAYER
2 Tactiek 2
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 56.3
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Bryła geeft de bal voor. Proper speelt de bal door. Khachikyan speelt de bal door. Daar is Bajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajer haalt uit met een fantastische trap. Mayor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Bryła passt de bal zonder na te denken. Daar is Mikaelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikaelyan probeert naar een medespeler te passen. Bajer rent richting de bal. Bajer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Colina speelt de bal door. Proper rent richting de bal. Proper passt de bal in één keer door. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachikyan geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Pyskaty raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kasparov komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Khachikyan is nu in balbezit. Schifani onderschept slim de pass. Schifani met een sublieme pass. Huttinger rent richting de bal. Huttinger draait met de bal, schiet en ... Lemus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Proper met een sublieme pass. Khachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Otava moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Otava schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Osipowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Osipowicz passt de bal in één keer door. Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski onderschept slim de pass. Lenczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Galárraga probeert naar een medespeler te passen. Crhák is nu in balbezit. Crhák passt de bal in één keer door. Mikaelyan rent richting de bal. Mikaelyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lenczewski speelt de bal door. Daar is Huttinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczewski haalt uit met een fantastische trap. Lemus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SEROB MEC - HAYER 1:0

45e minuut.
Gilbert geeft een hoge lob. Daar is Huttinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasparov is nu in balbezit. Huttinger verovert de bal door een tackle van achteren. Huttinger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SEROB MEC 54%, HAYER 46%.
FC SEROB MEC - HAYER 1:0

54e minuut.
Gilbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilbert speelt de bal door. Galárraga is nu in balbezit. Varga onderschept slim de pass. Varga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Varga is nu in balbezit. Varga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Crhák probeert de bal met de borst te controleren. Jost rent richting de bal. Jost geeft de bal voor. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... Lemus bokst de bal weg.

59e minuut.
Jost met een snelle inworp. Osipowicz is nu in balbezit. Osipowicz probeert naar een medespeler te passen. Lenczewski rent richting de bal. Lenczewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Crhák passt de bal met de wreef. Mikaelyan is nu in balbezit. Mikaelyan passt de bal met de wreef. Bajer rent richting de bal. Bajer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lenczewski passt de bal zonder na te denken. Huttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Colina begaat een overtreding. Huttinger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jost neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lemus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Osipowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Osipowicz geeft een hoge lob. Inworp. Navasardyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikaelyan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bryła geeft een hoge lob. Gilbert rent richting de bal. Gilbert met een sublieme pass. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Lemus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Niwiński met een sublieme pass. Gilbert is nu in balbezit. Gilbert probeert naar een medespeler te passen. Lenczewski rent richting de bal. Lenczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Crhák rent richting de bal. Niwiński onderschept slim de pass. Niwiński passt de bal in één keer door. Huttinger is nu in balbezit. Huttinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Osipowicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bryła zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikaelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikaelyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SEROB MEC 49%, HAYER 51%.
FC SEROB MEC - HAYER 1:0