Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria II Haytgheq
exotic Tactiek taza
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
48.5 gemiddelde waardering 66.6
good Schieten outstanding
good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Klungelig pakt Lens de bal. von Zech is nu in balbezit. Lens onderschept slim de pass. Lens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Haytgheq 0:1

9e minuut.
Inworp. Simões met een snelle inworp. Arturyan speelt de bal door. Catanzariti is nu in balbezit. Catanzariti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Regowski rent richting de bal. Hamal is nu in balbezit. Regowski verovert de bal door een tackle van achteren. Regowski draait met de bal, schiet en ... Ukropina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Haytgheq 0:2

13e minuut.
Regowski schiet op doel. Daar is Arturyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regowski rent richting de bal. Regowski schiet op doel. Ukropina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Haytgheq 0:3

17e minuut.
Daar is Barry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isnardi onderschept slim de pass. Isnardi geeft een lange en hoge pass. Giaquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaquinta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi passt de bal met de wreef. Regowski rent richting de bal. Regowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens onderschept slim de pass. Lens geeft een lange en hoge pass. Giaquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaquinta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Haytgheq 0:4

25e minuut.
Fronczak speelt de bal door. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski rent richting de bal. Lens rent richting de bal. Lens schiet op doel. Ukropina bokst de bal weg. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Haytgheq 0:5

30e minuut.
Stanisz geeft de bal voor. Giaquinta rent richting de bal. Regowski rent richting de bal. Giaquinta rent richting de bal. Giaquinta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Haytgheq 0:6

32e minuut.
Avetikyan geeft een hoge lob. Simões rent richting de bal. Met opzet legt Regowski zijn tegenspeler op de grond. Regowski krijgt een gele kaart. Simões raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Isnardi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fuertes de bal. Fuertes met een sublieme pass. Lens is nu in balbezit. Lens haalt uit met een fantastische trap. Ukropina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Simões met een snelle inworp. Arturyan is nu in balbezit. Arturyan speelt de bal door. Catanzariti bereikt de bal nog maar net als eerste. Catanzariti schiet op doel. Paal! Péreira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Hamal geeft de bal voor. Minasyan probeert de bal aan de voet te houden. Canal rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Minasyan zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria II 57%, Haytgheq 43%.
Victoria II - Haytgheq 0:6

47e minuut.
Klungelig pakt Hamal de bal. Fuertes is nu in balbezit. Fuertes passt de bal met de wreef. Lens bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens draait met de bal, schiet en ... Ukropina bokst de bal weg. Daar is Barry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giaquinta onderschept slim de pass. Giaquinta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Haytgheq 0:7

51e minuut.
Regowski rent richting de bal. Pachut begaat een overtreding. Regowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Isnardi wilt de vrije trap nemen. Ukropina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Lens rent richting de bal. Hamal onderschept slim de pass. Regowski rent richting de bal. Regowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Haytgheq 0:8

55e minuut.
Isnardi passt de bal zonder na te denken. Giaquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski rent richting de bal. Regowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Haytgheq 0:9

58e minuut.
Fronczak passt de bal met de wreef. Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Regowski de bal. Regowski draait met de bal, schiet en ... Ukropina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Stanisz speelt de bal door. Fronczak is nu in balbezit. Fronczak probeert naar een medespeler te passen. Giaquinta rent richting de bal. Giaquinta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Stanisz geeft een lange en hoge pass. Hamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lens onderschept slim de pass. Lens haalt uit met een fantastische trap. Ukropina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Haytgheq 0:10

72e minuut.
Daar is Fuertes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuertes passt de bal in één keer door. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski draait met de bal, schiet en ... Ukropina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria II - Haytgheq 0:11

73e minuut.
Lens speelt de bal door. Avetikyan is nu in balbezit. Avetikyan geeft een hoge lob. Lens rent richting de bal. Lens geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Simões is nu in balbezit. Fronczak verovert de bal door een tackle van achteren. Fronczak probeert naar een medespeler te passen. Giaquinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaquinta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Isnardi heeft problemen om de bal te vangen. Isnardi geeft een hoge lob. Regowski kopt de bal weg. Giaquinta is nu in balbezit. Giaquinta draait met de bal, schiet en ... Ukropina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. von Zech bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry speelt de bal door. Isnardi geeft een hoge lob. Regowski is nu in balbezit. Regowski schiet op doel. Ukropina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria II 71%, Haytgheq 29%.
Victoria II - Haytgheq 0:11