Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona FK Erevan City
nom Tactiek 20-21
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63 gemiddelde waardering 51.7
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Vardanyan probeert naar een medespeler te passen. Ştrudel met een sublieme pass. Pringle is nu in balbezit. Pringle geeft de bal voor. Pandunts springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Nachum kopt de bal weg. Klungelig pakt Herikyan de bal. Kuper met een sublieme pass. Gucci is nu in balbezit. Gucci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Wettstein verovert de bal door een tackle van achteren. Vardanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Vardanyan passt de bal in één keer door. Gucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucci schiet op doel. Huinchamán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Herikyan onderschept slim de pass. Herikyan probeert naar een medespeler te passen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. Ovcharov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Shageldyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Herikyan rent richting de bal. Herikyan probeert naar een medespeler te passen. Mkhitaryan rent richting de bal. Mkhitaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tiapushkin is nu in balbezit. Tiapushkin met een sublieme pass. Vardanyan probeert naar een medespeler te passen. Pringle is nu in balbezit. Pringle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huinchamán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Wettstein de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - Erevan City 1:0

39e minuut.
Tumanyan met de inworp. Mokatsi rent richting de bal. Mokatsi passt de bal met de wreef. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ... Ovcharov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 49%, Erevan City 51%.
Barcelona FK - Erevan City 1:0

51e minuut.
Huinchamán met een sublieme pass. Mokatsi is nu in balbezit. Ştrudel begaat een overtreding. Ştrudel krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Huinchamán niet meer kan verder spelen. Stepanyan komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Gucci passt de bal met de wreef. Wettstein verovert de bal door een tackle van achteren. Vardanyan speelt de bal door. Pringle is nu in balbezit. Pringle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vardanyan is nu in balbezit. Vardanyan speelt de bal door. Kuper rent richting de bal. Kuper passt de bal met de wreef. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - Erevan City 2:0

70e minuut.
Mokatsi passt de bal in één keer door. Tumanyan speelt de bal door. González met een sublieme pass. Daar is Mkhitaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mkhitaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ştrudel met een sublieme pass. Gucci probeert naar een medespeler te passen. Vardanyan speelt de bal door. Pandunts is nu in balbezit. Pandunts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kuper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuper passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pandunts de bal. Gucci rent richting de bal. Gucci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Vandenbroucke geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vardanyan zal de hoekschop nemen. Pandunts maakt een snoekduik en kopt de bal. Stepanyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Nachum met een snelle inworp. Kuper rent richting de bal. Kuper geeft een hoge lob. Pringle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pringle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mokatsi onderschept slim de pass. Vardanyan probeert naar een medespeler te passen. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandunts haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wettstein de bal onder controle te krijgen. Stepanyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona FK - Erevan City 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona FK 34%, Erevan City 66%.
Barcelona FK - Erevan City 3:0