Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MAMIKONYANS FAMILY FC HAYQ
Attacк Tactiek tiko
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 63.9
zeer goed Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Orzechowski rent richting de bal. Orzechowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trosell de bal. Remédios bereikt de bal nog maar net als eerste. Remédios schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Malakyan kopt de bal weg. Orzechowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avetissyan is nu in balbezit. Avetissyan geeft de bal voor. Kapitan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - FC HAYQ 1:0

12e minuut.
Dules bereikt de bal nog maar net als eerste. Dules geeft een lange en hoge pass. Trosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell haalt uit met een fantastische trap. Vincenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MAMIKONYANS FAMILY - FC HAYQ 1:1

19e minuut.
Bunčák rent richting de bal. Bunčák passt de bal zonder na te denken. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Martínez Mina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Soto met een sublieme pass. Cios is nu in balbezit. Songin is nu in balbezit. Remédios is nu in balbezit. Remédios haalt uit met een fantastische trap. Vincenza bokst de bal weg. Malakyan heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Trosell passt de bal met de wreef. Songin is nu in balbezit. Remédios rent richting de bal. Songin is nu in balbezit. Songin schiet op doel. Vincenza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAMIKONYANS FAMILY 58%, FC HAYQ 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MAMIKONYANS FAMILY - FC HAYQ 1:1

48e minuut.
Vorel geeft een hoge lob. Inworp. Orzechowski met een snelle inworp. Trosell probeert de bal met de borst te controleren. Trosell geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Songin kan de bal niet met de borst controleren. Vincenza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

49e minuut.
Fabisiak rent richting de bal. Malakyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trosell. Trosell krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Cios verovert de bal door een tackle van achteren. Cios met een sublieme pass. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MAMIKONYANS FAMILY - FC HAYQ 1:2

62e minuut.
Sabelli komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bunčák rent richting de bal. Bunčák geeft de bal voor. Daar is Martínez Mina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bunčák is nu in balbezit. Soto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bunčák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tserunyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martínez Mina controleert de bal met de borst. Sabelli rent richting de bal. Fabisiak rent richting de bal. Fabisiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Daar is Bunčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto is nu in balbezit. Soto geeft een lange en hoge pass. Trosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Avetissyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orzechowski onderschept slim de pass. Orzechowski geeft een hoge lob. Daar is Songin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Songin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Dardaryan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Murzastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzastek passt de bal met de wreef. Bunčák probeert naar een medespeler te passen. Dardaryan is nu in balbezit. Dardaryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Trosell probeert naar een medespeler te passen. Dardaryan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soto. Soto krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Vorel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tserunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Remédios. Remédios krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MAMIKONYANS FAMILY 51%, FC HAYQ 49%.
MAMIKONYANS FAMILY - FC HAYQ 1:2