Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Հայաստան Victoria II
փորձ-փորձանք Tactiek exotic
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten formidable
good Passen good
good Verdedigen formidable


3e minuut.
von Zech kopt de bal weg. Văduva geeft een hoge lob. Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal geeft de bal voor. Ruiz Jiménez controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal. Matidze rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matidze rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - Victoria II 0:1

6e minuut.
Minasyan geeft een hoge lob. Brovedan heeft problemen om de bal te vangen. Mata verovert de bal door een tackle van achteren. Mata draait met de bal, schiet en ... Amirbekyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - Victoria II 0:2

10e minuut.
Martirosyan passt de bal met de wreef. Chlastawa is nu in balbezit. Kharatyan begaat een overtreding. Kharatyan krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Strojek rent richting de bal. Minasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Minasyan probeert naar een medespeler te passen. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - Victoria II 0:3

14e minuut.
Simões met de inworp. Strojek probeert naar een medespeler te passen. Pachut bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachut geeft een hoge lob. Mata springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canal is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Simões passt de bal in één keer door. Văduva bereikt de bal nog maar net als eerste. Văduva passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Matidze de bal. Matidze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Văduva met een sublieme pass. Canal is nu in balbezit. Văduva is nu in balbezit. Văduva geeft een hoge lob. Matidze krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Văduva geeft de bal voor. Mata kopt de bal weg. Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - Victoria II 0:4

33e minuut.
Petrosyan is nu in balbezit. Klungelig pakt Petrosyan de bal. Petrosyan passt de bal met de wreef. Martirosyan is nu in balbezit. Martirosyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Văduva geeft een lange en hoge pass. Minasyan probeert naar een medespeler te passen. Brovedan rent richting de bal. Canal onderschept slim de pass. Canal draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Baveyan geeft een lange en hoge pass. Petrosyan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Văduva. Văduva krijgt een gele kaart. Petrosyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Petrosyan kan niet meer verder spelen. Emilyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Հայաստան 62%, Victoria II 38%.
Հայաստան - Victoria II 0:4

59e minuut.
Simões is nu in balbezit. Simões geeft een lange en hoge pass. Canal rent richting de bal. Canal schiet op doel. Amirbekyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - Victoria II 0:5

88e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata passt de bal zonder na te denken. Canal is nu in balbezit. Canal schiet op doel. Amirbekyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Հայաստան - Victoria II 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Հայաստան 52%, Victoria II 48%.
Հայաստան - Victoria II 0:6