Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kapan Nerazzuri
343 Tactiek 0021
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 52.5
solid Schieten good
solid Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Harlem met een snelle inworp. Arturyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Teymuryan de bal. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Mahakyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapan - Nerazzuri 1:0

4e minuut.
Nüssli speelt de bal door. Minassyan rent richting de bal. Minassyan passt de bal met de wreef. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Shirinyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Zajc onderschept slim de pass. Zajc speelt de bal door. Nüssli met een sublieme pass. Nazaryan rent richting de bal. Nazaryan draait met de bal, schiet en ... Shirinyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Salnitri probeert de bal aan de voet te houden. Minassyan rent richting de bal. Minassyan geeft een lange en hoge pass. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kapan - Nerazzuri 1:1

20e minuut.
Mrkšić is nu in balbezit. Mrkšić geeft een hoge lob. Harlem met een sublieme pass. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Nazaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla begaat een overtreding. Nazaryan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minassyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacKeith springt en kopt de bal. Shirinyan bokst de bal weg.

24e minuut.
Lanzavecchia probeert de bal aan de voet te houden. Minassyan rent richting de bal. Minassyan passt de bal met de wreef. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Salnitri speelt de bal door. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Bobadilla is nu in balbezit. Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Klungelig pakt Okołowicz de bal. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan geeft een hoge lob. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luburić speelt de bal door. Okołowicz rent richting de bal. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Sánchez Parrilla schiet op doel. Mahakyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Mrkšić geeft een lange en hoge pass. Okołowicz kopt de bal weg. Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Teymuryan probeert naar een medespeler te passen. Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arturyan speelt de bal door. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Shirinyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kapan 59%, Nerazzuri 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kapan - Nerazzuri 1:1

46e minuut.
Simović komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Salnitri met een sublieme pass. Arturyan rent richting de bal. Arturyan passt de bal met de wreef. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel. Shirinyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Zajc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Harlem met een snelle inworp. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zajc passt de bal met de wreef. Minassyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salnitri. Salnitri krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Nüssli speelt de bal door. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla passt de bal met de wreef. Simović is nu in balbezit. Simović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Khachatryan kopt de bal weg. Spinčić controleert de bal met de borst. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapan - Nerazzuri 1:2

84e minuut.
Arturyan speelt de bal door. MacKeith rent richting de bal. MacKeith passt de bal zonder na te denken. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Harlem probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla geeft de bal voor. Okołowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Zajc de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
MacKeith passt de bal in één keer door. Arturyan speelt de bal door. Minassyan rent richting de bal. Minassyan haalt uit met een fantastische trap. Shirinyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kapan - Nerazzuri 1:3

90e minuut.
Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arturyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arturyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacKeith maakt een snoekduik en kopt de bal. Shirinyan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kapan 61%, Nerazzuri 39%.
FC Kapan - Nerazzuri 1:3