Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrtsum Kgarabagh Gallant Cilicia
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tokhunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokhunts passt de bal in één keer door. Mahtesyan heeft problemen om de bal te vangen. Tokhunts is nu in balbezit. Tokhunts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Shahinyan met een sublieme pass. Movsesyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - Gallant Cilicia 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nahapetyan met de inworp. Shahinyan geeft een hoge lob. Mashouryan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - Gallant Cilicia 0:2

16e minuut.
Sargsyan geeft de bal voor. Inworp. Shahinyan met een snelle inworp. Movsesyan rent richting de bal. Movsesyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Shahinyan geeft een lange en hoge pass. Frunzyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aznavour krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Frunzyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eskandaryan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Tokhunts de bal. Tadevosyan rent richting de bal. Tokhunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokhunts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nahapetyan met een snelle inworp. Mesropyan heeft problemen om de bal te vangen. Mesropyan probeert naar een medespeler te passen. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Eskandaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Movsesyan rent richting de bal. Eskandaryan is nu in balbezit. Movsesyan onderschept slim de pass. Movsesyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - Gallant Cilicia 0:3

43e minuut.
Mahtesyan passt de bal in één keer door. Erzrumyan is nu in balbezit. Voskanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voskanyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrtsum Kgarabagh 50%, Gallant Cilicia 50%.
Mrtsum Kgarabagh - Gallant Cilicia 0:3

48e minuut.
Karamyan kopt de bal weg. Nahapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahapetyan probeert naar een medespeler te passen. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mahtesyan verovert de bal door een tackle van achteren. Aznavour onderschept slim de pass. Aznavour passt de bal met de wreef. Tokhunts rent richting de bal. Tokhunts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Frunzyan met een snelle inworp. Eskandaryan met een sublieme pass. Tokhunts rent richting de bal. Tokhunts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Erzrumyan met een snelle inworp. Eskandaryan geeft een lange en hoge pass. Nahapetyan probeert de bal met de borst te controleren. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Papyan met de inworp. Karamyan geeft de bal voor. Tokhunts is nu in balbezit. Tokhunts schiet op doel. Levonyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - Gallant Cilicia 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrtsum Kgarabagh 45%, Gallant Cilicia 55%.
Mrtsum Kgarabagh - Gallant Cilicia 1:3