Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hay-Ari Jan Artashat MIKA Cilicia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Saribekyan onderschept slim de pass. Saribekyan speelt de bal door. Tsaturyan heeft problemen om de bal te vangen. Tankyan rent richting de bal. Tankyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - MIKA Cilicia 0:1

8e minuut.
Izanyan kopt de bal weg. Tserunyan probeert de bal met de borst te controleren. Takvonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tserunyan onderschept slim de pass. Tserunyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Baghumyan is nu in balbezit. Tankyan onderschept slim de pass. Izanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Izanyan schiet op doel. Duzyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Takvonyan rent richting de bal. Takvonyan passt de bal met de wreef. Ghoukassyan speelt de bal door. Tankyan is nu in balbezit. Tankyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Jan Artashat 50%, MIKA Cilicia 50%.
Hay-Ari Jan Artashat - MIKA Cilicia 0:1

46e minuut.
Tserunyan onderschept slim de pass. Tserunyan passt de bal zonder na te denken. Levonyan heeft problemen om de bal te vangen. Tankyan is nu in balbezit. Tankyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Satunts probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tserunyan de bal. Smbatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zatikyan onderschept slim de pass. Zatikyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Zatikyan rent richting de bal. Tserunyan is nu in balbezit. Zatikyan rent richting de bal. Tserunyan rent richting de bal. Tserunyan haalt uit met een fantastische trap. Galstyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hay-Ari Jan Artashat - MIKA Cilicia 1:1

85e minuut.
Takvonyan heeft problemen om de bal te vangen. Takvonyan geeft een hoge lob. Baghumyan heeft problemen om de bal te vangen. Tankyan is nu in balbezit. Tankyan haalt uit met een fantastische trap. Duzyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Jan Artashat - MIKA Cilicia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Jan Artashat 51%, MIKA Cilicia 49%.
Hay-Ari Jan Artashat - MIKA Cilicia 1:2