Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tagavorakan Igdir FC Sebastia
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ohanyan onderschept slim de pass. Ohanyan met een sublieme pass. Hayrikyan rent richting de bal. Hayrikyan schiet op doel. Shahumyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - FC Sebastia 0:1

8e minuut.
Gilanyan rent richting de bal. Mkchyan rent richting de bal. Met opzet legt Gilanyan zijn tegenspeler op de grond. Mkchyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Ohanyan onderschept slim de pass. Ohanyan probeert naar een medespeler te passen. Hayrikyan rent richting de bal. Hayrikyan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mahtesyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dadalyan passt de bal met de wreef. Davtyan rent richting de bal. Ermoyan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ermoyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ermoyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Gilanyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bareghamyan komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Damadyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nalbandian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mkchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkchyan geeft een hoge lob. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tagavorakan Igdir 52%, FC Sebastia 48%.
Tagavorakan Igdir - FC Sebastia 0:1

50e minuut.
Kekejyan probeert naar een medespeler te passen. Dadalyan probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nigoghosyan. Dadalyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

88e minuut.
Damadyan geeft de bal voor. Inworp. Mkchyan met de inworp. Petikyan is nu in balbezit. Petikyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tagavorakan Igdir 51%, FC Sebastia 49%.
Tagavorakan Igdir - FC Sebastia 0:1