Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KILIKIA Nerazzuri
352 Tactiek 0021
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 48
average Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Dabaghyan is nu in balbezit. Dabaghyan passt de bal zonder na te denken. Zavenyan rent richting de bal. MacKeith rent richting de bal. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Dakessyan is nu in balbezit. Arturyan met een sublieme pass. Zavenyan onderschept slim de pass. Daar is MacKeith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Petikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Khachatryan geeft een hoge lob. Daar is Minassyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minassyan passt de bal zonder na te denken. MacKeith rent richting de bal. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Nerazzuri 0:1

9e minuut.
Preradovič is nu in balbezit. Minassyan onderschept slim de pass. Minassyan passt de bal in één keer door. Daar is MacKeith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Nerazzuri 0:2

12e minuut.
Teymuryan met een sublieme pass. Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arturyan passt de bal met de wreef. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Petikyan trapt de bal weg van het doel. Nadjaryan kopt de bal weg. Klungelig pakt Mokatsi de bal. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nadjaryan met een sublieme pass. Minassyan rent richting de bal. Minassyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Dabaghyan de bal. Arturyan speelt de bal door. Minassyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Nerazzuri 0:3

26e minuut.
Mokatsi passt de bal zonder na te denken. Nshanyan rent richting de bal. Nshanyan geeft een lange en hoge pass. MacKeith heeft problemen om de bal te vangen. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Nazaryan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Petikyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Nerazzuri 0:4

30e minuut.
Minassyan passt de bal met de wreef. Khachatryan is nu in balbezit. Khachatryan geeft een lange en hoge pass. MacKeith kan de bal niet met de borst controleren. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Nazaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKeith is nu in balbezit. Nazaryan is nu in balbezit. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan speelt de bal door. Arturyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Arturyan passt de bal in één keer door. Khachatryan is nu in balbezit. Khachatryan met een sublieme pass. Daar is MacKeith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKeith schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Mokatsi kopt de bal weg. Minassyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith rent richting de bal. MacKeith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Nerazzuri 0:5

44e minuut.
Nadjaryan probeert naar een medespeler te passen. Minassyan met een sublieme pass. Zavenyan verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Nerazzuri 0:6

45e minuut.
Arturyan met een sublieme pass. Khachatryan is nu in balbezit. Khachatryan passt de bal zonder na te denken. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KILIKIA 75%, Nerazzuri 25%.
KILIKIA - Nerazzuri 0:6

47e minuut.
Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Khachatryan probeert naar een medespeler te passen. Nadjaryan probeert naar een medespeler te passen. Arturyan rent richting de bal. Arturyan passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Zavenyan heeft problemen om de bal te vangen. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith heeft problemen om de bal te vangen. MacKeith schiet op doel. Petikyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Nazaryan is nu in balbezit. Nazaryan passt de bal zonder na te denken. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zavenyan de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Petikyan met een harde bal richting middenveld. Minassyan kopt de bal weg. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel. Petikyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Nerazzuri 0:7

66e minuut.
Khachatryan kopt de bal weg. Arturyan heeft problemen om de bal te vangen. Arturyan passt de bal met de wreef. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Petikyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arturyan neemt de hoekschop. MacKeith krijgt zijn hoofd ertegen. Petikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Nerazzuri 0:8

69e minuut.
Mokatsi probeert naar een medespeler te passen. Minassyan is nu in balbezit. Minassyan passt de bal zonder na te denken. MacKeith rent richting de bal. MacKeith schiet op doel. Petikyan bokst de bal weg.

75e minuut.
MacKeith is nu in balbezit. Mokatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith onderschept slim de pass. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Zavenyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Nerazzuri 0:9

86e minuut.
Nazaryan passt de bal met de wreef. Arturyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel. Petikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Nerazzuri 0:10

89e minuut.
Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arturyan passt de bal zonder na te denken. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Petikyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Nerazzuri 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KILIKIA 69%, Nerazzuri 31%.
KILIKIA - Nerazzuri 0:11