Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sis Sewan Mrtsum Kgarabagh
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Norayan geeft de bal voor. Ishkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karamyan krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Aronyan speelt de bal door. Inworp. Frunzyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erzrumyan is nu in balbezit. Erzrumyan geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kaladjyan met een sublieme pass. Eskandaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskandaryan passt de bal met de wreef. Tokhunts rent richting de bal. Tokhunts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sis Sewan 59%, Mrtsum Kgarabagh 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sis Sewan - Mrtsum Kgarabagh 0:0

46e minuut.
Tokhunts passt de bal met de wreef. Norayan speelt de bal door. Mahtesyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokhunts is nu in balbezit. Tokhunts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sis Sewan - Mrtsum Kgarabagh 0:1

52e minuut.
Frunzyan is nu in balbezit. Frunzyan passt de bal met de wreef. Norayan is nu in balbezit. Erzrumyan onderschept slim de pass. Erzrumyan met een sublieme pass. Aharonyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Frunzyan geeft de bal voor. Inworp. Norayan met de inworp. Klungelig pakt Shahinyan de bal. Shahinyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Karamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan rent richting de bal. Tamazyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Papikyan rent richting de bal. Mahtesyan is nu in balbezit. Tokhunts rent richting de bal. Tokhunts schiet op doel. Mermeryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kapukranyan de bal. Tamazyan rent richting de bal. Tamazyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sis Sewan - Mrtsum Kgarabagh 1:1

88e minuut.
Eskandaryan kan de bal niet met de borst controleren. Eskandaryan probeert naar een medespeler te passen. Malkhasyan rent richting de bal. Erzrumyan onderschept slim de pass. Erzrumyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tokhunts krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sis Sewan 49%, Mrtsum Kgarabagh 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sis Sewan - Mrtsum Kgarabagh 1:1