Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tagavorakan Igdir Hay-Ari Jan Artashat
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Dadalyan passt de bal met de wreef. Zatikyan is nu in balbezit. Dadalyan is nu in balbezit. Tserunyan onderschept slim de pass. Tserunyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Hay-Ari Jan Artashat 0:1

10e minuut.
Baghumyan geeft een hoge lob. Tserunyan kopt de bal weg. Levonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Orbelyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dadalyan rent richting de bal. Zatikyan is nu in balbezit. Dadalyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dadalyan krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Satunts rent richting de bal. Daribyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Satunts raakt geblesseerd tijdens het duel. Satunts zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mahtesyan heeft problemen om de bal te vangen. Tserunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tserunyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mahtesyan geeft de bal voor. Inworp. Nshanyan met de inworp. Levonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Levonyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Tserunyan passt de bal zonder na te denken. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tserunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tserunyan schiet op doel. Mahtesyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Babayan met de inworp. Dadalyan rent richting de bal. Dadalyan probeert naar een medespeler te passen. Orbelyan rent richting de bal. Orbelyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tagavorakan Igdir 60%, Hay-Ari Jan Artashat 40%.
Tagavorakan Igdir - Hay-Ari Jan Artashat 0:1

67e minuut.
Malkhazyan controleert de bal met de borst. Babayan rent richting de bal. Babayan geeft de bal voor. Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Damadyan de bal. Tserunyan rent richting de bal. Damadyan begaat een overtreding. Tserunyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Levonyan met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Hay-Ari Jan Artashat 0:2

81e minuut.
Levonyan is nu in balbezit. Kekejyan rent richting de bal. Kekejyan probeert naar een medespeler te passen. Orbelyan rent richting de bal. Orbelyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tagavorakan Igdir 42%, Hay-Ari Jan Artashat 58%.
Tagavorakan Igdir - Hay-Ari Jan Artashat 0:2