Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nerazzuri Արարատ Sewan
0021 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 20.5
formidable Schieten poor
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Tsolakyan probeert naar een medespeler te passen. Teymuryan geeft een lange en hoge pass. MacKeith rent richting de bal. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Egoyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Արարատ Sewan 1:0

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirakosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minassyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Nazaryan passt de bal in één keer door. Arturyan is nu in balbezit. Arturyan passt de bal zonder na te denken. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Արարատ Sewan 2:0

13e minuut.
Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan passt de bal zonder na te denken. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Արարատ Sewan 3:0

16e minuut.
Nazaryan passt de bal met de wreef. Khachatryan rent richting de bal. Khachatryan passt de bal zonder na te denken. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doeltrap. Ohanyan trapt de bal weg. Tomasyan kopt de bal weg. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Արարատ Sewan 4:0

19e minuut.
Arturyan met de inworp. Khachatryan controleert de bal met de borst. Khachatryan speelt de bal door. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Արարատ Sewan 5:0

22e minuut.
Arturyan passt de bal zonder na te denken. Daar is MacKeith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Nazaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazaryan met een sublieme pass. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Egoyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Արարատ Sewan 6:0

27e minuut.
Zajc met een sublieme pass. Minassyan is nu in balbezit. Minassyan passt de bal zonder na te denken. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kirakosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minassyan is nu in balbezit. Minassyan passt de bal met de wreef. Daar is MacKeith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Nadjaryan kopt de bal weg. Tsolakyan rent richting de bal. Minassyan onderschept slim de pass. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zatikyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Արարատ Sewan 7:0

33e minuut.
Arturyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Teymuryan de bal. Teymuryan speelt de bal door. MacKeith rent richting de bal. MacKeith schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Kanevsky verovert de bal door een tackle van achteren. Kanevsky passt de bal met de wreef. Minassyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith schiet op doel. Egoyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Tomasyan met een sublieme pass. Kanevsky is nu in balbezit. Kanevsky geeft een hoge lob. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Miranyan geeft een hoge lob. Daar is Norayan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minassyan speelt de bal door. Klungelig pakt MacKeith de bal. MacKeith schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Արարատ Sewan 8:0

45e minuut.
MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith passt de bal met de wreef. Minassyan is nu in balbezit. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Egoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerazzuri 19%, Արարատ Sewan 81%.
Nerazzuri - Արարատ Sewan 8:0

46e minuut.
Minassyan geeft de bal voor. Patrikyan kopt de bal weg. Minassyan is nu in balbezit. Minassyan geeft de bal voor. MacKeith maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Minassyan kopt de bal weg. Daar is Nazaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazaryan passt de bal met de wreef. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Arturyan geeft de bal voor. MacKeith kopt de bal weg. Minassyan met een sublieme pass. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Egoyan probeert naar een medespeler te passen. Nadjaryan is nu in balbezit. Nadjaryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Minassyan kopt de bal weg. Nazaryan is nu in balbezit. Nazaryan passt de bal met de wreef. MacKeith rent richting de bal. MacKeith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nazaryan speelt de bal door. Stepanyan heeft problemen om de bal te vangen. Arturyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Արարատ Sewan 9:0

54e minuut.
Khachatryan rent richting de bal. Khachatryan passt de bal in één keer door. Ohanyan is nu in balbezit. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Tomasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanevsky onderschept slim de pass. Kanevsky geeft een hoge lob. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Արարատ Sewan 10:0

57e minuut.
Nazaryan geeft de bal voor. Stepanyan speelt de bal door. Minassyan rent richting de bal. Minassyan geeft de bal voor. MacKeith maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Minassyan met een sublieme pass. Daar is Nazaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazaryan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt MacKeith de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zajc geeft een hoge lob. Nazaryan kopt de bal weg. Khachatryan rent richting de bal. MacKeith rent richting de bal. MacKeith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Arturyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arturyan passt de bal in één keer door. Khachatryan met een sublieme pass. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachatryan passt de bal in één keer door. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ohanyan de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Egoyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Patrikyan kopt de bal weg. Arturyan rent richting de bal. Arturyan speelt de bal door. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Egoyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Արարատ Sewan 11:0

72e minuut.
Klungelig pakt MacKeith de bal. Zatikyan is nu in balbezit. MacKeith verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Patrikyan probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Daar is Khachatryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khachatryan geeft een lange en hoge pass. Stepanyan kopt de bal weg. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kirakosyan is nu in balbezit. Kirakosyan passt de bal in één keer door. Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arturyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ohanyan de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arturyan zal de hoekschop nemen. MacKeith krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nerazzuri - Արարատ Sewan 12:0

79e minuut.
Khachatryan probeert naar een medespeler te passen. Arturyan kan de bal niet met de borst controleren. Arturyan geeft een lange en hoge pass. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zatikyan onderschept slim de pass. Nadjaryan speelt de bal door. Arturyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Egoyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Arturyan probeert naar een medespeler te passen. Zatikyan is nu in balbezit. Khachatryan maakt een afschuwelijke overtreding. Khachatryan krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Tsolakyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Arturyan de bal. Arturyan passt de bal met de wreef. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nerazzuri 19%, Արարատ Sewan 81%.
Nerazzuri - Արարատ Sewan 12:0