Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIKA Cilicia Tagavorakan Igdir
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan passt de bal met de wreef. Minassyan is nu in balbezit. Orbelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Orbelyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Orbelyan rent richting de bal. Orbelyan probeert naar een medespeler te passen. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Janibekyan trapt de bal weg. Kekejyan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Smbatyan de bal onder controle te krijgen. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan is nu in balbezit. Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan schiet op doel. Galstyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Garnikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Garnikyan passt de bal zonder na te denken. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap. Galstyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Cilicia - Tagavorakan Igdir 0:1

35e minuut.
Darbinyan rent richting de bal. Babayan onderschept slim de pass. Babayan speelt de bal door. Ermoyan is nu in balbezit. Ermoyan draait met de bal, schiet en ... Galstyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Takvonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan onderschept slim de pass. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Minassyan passt de bal in één keer door. Damadyan heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Minassyan zijn tegenspeler op de grond. Minassyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA Cilicia 54%, Tagavorakan Igdir 46%.
MIKA Cilicia - Tagavorakan Igdir 0:1

82e minuut.
Kekejyan geeft een hoge lob. Garnikyan is nu in balbezit. Garnikyan met een sublieme pass. Ermoyan rent richting de bal. Ermoyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA Cilicia 50%, Tagavorakan Igdir 50%.
MIKA Cilicia - Tagavorakan Igdir 0:1