Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallant Cilicia Nerazzuri
Normal Tactiek 0021
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 55
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 48.6
weak Schieten outstanding
poor Passen very good
hopeless Verdedigen average


3e minuut.
Khachatryan met een sublieme pass. Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arturyan passt de bal met de wreef. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mesropyan heeft problemen om de bal te vangen. Nazaryan rent richting de bal. Nazaryan passt de bal in één keer door. MacKeith rent richting de bal. MacKeith schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nazaryan speelt de bal door. Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachatryan passt de bal zonder na te denken. MacKeith rent richting de bal. MacKeith schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Tadevosyan kopt de bal weg. Minassyan rent richting de bal. Minassyan geeft een lange en hoge pass. MacKeith heeft problemen om de bal te vangen. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Levonyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Kanevsky geeft een hoge lob. Der Malkhasyan controleert de bal met de borst. MacKeith rent richting de bal. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:1

12e minuut.
Voskanyan is nu in balbezit. Arturyan onderschept slim de pass. Arturyan passt de bal met de wreef. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Levonyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:2

14e minuut.
Teymuryan geeft de bal voor. Aznavour heeft problemen om de bal te vangen. Arturyan met een sublieme pass. Klungelig pakt MacKeith de bal. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:3

17e minuut.
Arturyan rent richting de bal. Arturyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is MacKeith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nahapetyan verovert de bal door een tackle van achteren. Nazaryan onderschept slim de pass. Nazaryan passt de bal zonder na te denken. Minassyan is nu in balbezit. Minassyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nahapetyan is nu in balbezit. Minassyan onderschept slim de pass. Minassyan passt de bal zonder na te denken. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazaryan passt de bal met de wreef. Minassyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Teymuryan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arturyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Aznavour speelt de bal door. Nadjaryan speelt de bal door. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:4

30e minuut.
Arturyan met een sublieme pass. Khachatryan rent richting de bal. Khachatryan passt de bal met de wreef. Minassyan geeft de bal voor. MacKeith krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:5

32e minuut.
MacKeith passt de bal zonder na te denken. Arturyan rent richting de bal. Arturyan passt de bal met de wreef. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:6

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minassyan met de inworp. Nazaryan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith heeft problemen om de bal te vangen. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:7

35e minuut.
MacKeith passt de bal zonder na te denken. Arturyan rent richting de bal. Arturyan passt de bal met de wreef. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Nazaryan speelt de bal door. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahapetyan rent richting de bal. MacKeith verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tadevosyan kopt de bal weg. Nahapetyan rent richting de bal. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan geeft een hoge lob. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arturyan zal de hoekschop nemen. MacKeith krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Arturyan onderschept slim de pass. Arturyan met een sublieme pass. Khachatryan met een sublieme pass. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Levonyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arturyan zal de hoekschop nemen. MacKeith maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Khachatryan rent richting de bal. Khachatryan probeert naar een medespeler te passen. Daar is MacKeith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Levonyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:8

44e minuut.
Nadjaryan passt de bal met de wreef. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan geeft een hoge lob. MacKeith springt en kopt de bal. Levonyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Cilicia 76%, Nerazzuri 24%.
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:8

49e minuut.
MacKeith rent richting de bal. Aznavour is nu in balbezit. MacKeith verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Der Malkhasyan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Nazaryan de bal. Nazaryan geeft de bal voor. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Levonyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:9

54e minuut.
Mashouryan probeert naar een medespeler te passen. Mesropyan heeft problemen om de bal te vangen. Nahapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith onderschept slim de pass. MacKeith schiet op doel. Levonyan bokst de bal weg.

58e minuut.
Khachatryan passt de bal met de wreef. Minassyan is nu in balbezit. Nazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan geeft een lange en hoge pass. MacKeith krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Tadevosyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Minassyan met een snelle inworp. Nazaryan met een sublieme pass. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:10

61e minuut.
Minassyan rent richting de bal. Minassyan passt de bal met de wreef. MacKeith is nu in balbezit. Klungelig pakt MacKeith de bal. MacKeith schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Minassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Minassyan speelt de bal door. Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arturyan is nu in balbezit. Arturyan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:11

63e minuut.
Movsesyan passt de bal met de wreef. Nahapetyan heeft problemen om de bal te vangen. Nahapetyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Levonyan bokst de bal weg. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:12

64e minuut.
Klungelig pakt Mashouryan de bal. Mashouryan passt de bal zonder na te denken. Arturyan met een sublieme pass. Daar is MacKeith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Arturyan kopt de bal weg. Daar is Nazaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazaryan passt de bal met de wreef. Minassyan geeft de bal voor. MacKeith maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:13

69e minuut.
Inworp. Arturyan met een snelle inworp. Khachatryan speelt de bal door. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Levonyan trapt de bal weg van het doel. Nadjaryan kopt de bal weg. Daar is Balyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Levonyan trapt de bal weg van het doel. Minassyan kopt de bal weg. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Levonyan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Minassyan heeft problemen om de bal te vangen. Minassyan geeft een lange en hoge pass. Daar is MacKeith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:14

74e minuut.
Klungelig pakt Balyan de bal. Arturyan is nu in balbezit. Arturyan passt de bal zonder na te denken. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Levonyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Arturyan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Khachatryan de bal. Khachatryan passt de bal in één keer door. Nazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazaryan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Levonyan probeert naar een medespeler te passen. Minassyan kopt de bal weg. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:15

78e minuut.
Kanevsky speelt de bal door. Arturyan rent richting de bal. Arturyan passt de bal in één keer door. Daar is MacKeith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Minassyan is nu in balbezit. Minassyan speelt de bal door. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Levonyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Khachatryan is nu in balbezit. Khachatryan passt de bal zonder na te denken. Arturyan speelt de bal door. MacKeith rent richting de bal. MacKeith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Arturyan is nu in balbezit. Arturyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith rent richting de bal. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Levonyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:16

90e minuut.
Daar is MacKeith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKeith schiet op doel. Tadevosyan kopt de bal weg. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Levonyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallant Cilicia 77%, Nerazzuri 23%.
Gallant Cilicia - Nerazzuri 0:17