Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrtsum Kgarabagh FC Kapan
Normal Tactiek 343
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 39.8
weak Schieten solid
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Zavenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Zavenyan geeft de bal voor. Kakussyan heeft problemen om de bal te vangen. Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śrutwa haalt uit met een fantastische trap. Mikaelyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - FC Kapan 0:1

6e minuut.
Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakussyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sánchez Parrilla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kakussyan heeft problemen om de bal te vangen. Nüssli komt bij de bal en schiet. Paal!

14e minuut.
Harlem met een sublieme pass. Sánchez Parrilla kan de bal niet met de borst controleren. Sánchez Parrilla passt de bal zonder na te denken. Śrutwa heeft problemen om de bal te vangen. Śrutwa schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Karamyan controleert de bal met de borst. Śrutwa is nu in balbezit. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Sánchez Parrilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - FC Kapan 0:2

21e minuut.
Zavenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papyan begaat een overtreding. Zavenyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zavenyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sánchez Parrilla krijgt zijn hoofd ertegen. Mikaelyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - FC Kapan 0:3

24e minuut.
Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla haalt uit met een fantastische trap. Kakussyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - FC Kapan 0:4

24e minuut.
Dalakyan is nu in balbezit. Mahtesyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dalakyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nüssli met een snel genomen vrije trap. Sánchez Parrilla heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Parrilla draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - FC Kapan 0:5

31e minuut.
Frunzyan verovert de bal door een tackle van achteren. Frunzyan met een sublieme pass. Inesyan is nu in balbezit. Inesyan geeft een hoge lob. Sánchez Parrilla krijgt zijn hoofd ertegen. Mikaelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - FC Kapan 0:6

33e minuut.
Harlem passt de bal zonder na te denken. Salnitri rent richting de bal. Salnitri passt de bal met de wreef. Sánchez Parrilla rent richting de bal. Sánchez Parrilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Salnitri met een sublieme pass. Zavenyan rent richting de bal. Zavenyan speelt de bal door. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Sánchez Parrilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Salnitri rent richting de bal. Salnitri speelt de bal door. Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem heeft problemen om de bal te vangen. Harlem geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Harlem passt de bal met de wreef. Nüssli is nu in balbezit. Nüssli passt de bal in één keer door. Sánchez Parrilla rent richting de bal. Sánchez Parrilla draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Eskandaryan heeft problemen om de bal te vangen. Salnitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karamyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrtsum Kgarabagh 77%, FC Kapan 23%.
Mrtsum Kgarabagh - FC Kapan 0:6

48e minuut.
Salnitri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sánchez Parrilla de bal. Salnitri met een sublieme pass. Śrutwa is nu in balbezit. Śrutwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Sánchez Parrilla heeft problemen om de bal te vangen. Dalakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalakyan probeert naar een medespeler te passen. Salnitri geeft een lange en hoge pass. Śrutwa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Salnitri kopt de bal weg. Dalakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalakyan passt de bal met de wreef. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla haalt uit met een fantastische trap. Mikaelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klungelig pakt Zavenyan de bal. Zavenyan passt de bal met de wreef. Dalakyan rent richting de bal. Śrutwa rent richting de bal. Śrutwa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Śrutwa passt de bal in één keer door. Zavenyan is nu in balbezit. Zavenyan passt de bal in één keer door. Sánchez Parrilla rent richting de bal. Sánchez Parrilla draait met de bal, schiet en ... Mikaelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Śrutwa rent richting de bal. Śrutwa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - FC Kapan 0:7

61e minuut.
Sargsyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salnitri de bal. Salnitri speelt de bal door. Zavenyan is nu in balbezit. Zavenyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Papyan onderschept slim de pass. Salnitri is nu in balbezit. Salnitri passt de bal zonder na te denken. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Sánchez Parrilla schiet op doel. Mikaelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śrutwa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śrutwa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - FC Kapan 0:8

66e minuut.
Zavenyan geeft de bal voor. Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śrutwa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sánchez Parrilla de bal. Sánchez Parrilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - FC Kapan 0:9

73e minuut.
Eskandaryan met een sublieme pass. Zavenyan rent richting de bal. Zavenyan probeert naar een medespeler te passen. Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. Harlem geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Eskandaryan onderschept slim de pass. Eskandaryan geeft een lange en hoge pass. Inesyan is nu in balbezit. Inesyan geeft een hoge lob. Dalakyan kopt de bal weg. Mikaelyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Danielyan probeert de bal aan de voet te houden. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla passt de bal met de wreef. Dalakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalakyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrtsum Kgarabagh - FC Kapan 0:10

86e minuut.
Zavenyan met een sublieme pass. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla geeft een lange en hoge pass. Śrutwa rent richting de bal. Śrutwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrtsum Kgarabagh 81%, FC Kapan 19%.
Mrtsum Kgarabagh - FC Kapan 0:10