Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KILIKIA MIKA Cilicia
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
12 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 16.4
average Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen weak


18e minuut.
Minassyan rent richting de bal. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan passt de bal in één keer door. Eskandaryan rent richting de bal. Eskandaryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Takvonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell speelt de bal door. Eskandaryan rent richting de bal. Eskandaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - MIKA Cilicia 1:0

33e minuut.
Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell met een sublieme pass. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan schiet op doel. Galstyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - MIKA Cilicia 2:0

38e minuut.
Darbinyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saribekyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Mkoyan de bal. Dabaghyan rent richting de bal. Dabaghyan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Janibekyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preradovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eskandaryan is nu in balbezit. Eskandaryan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KILIKIA 26%, MIKA Cilicia 74%.
KILIKIA - MIKA Cilicia 2:0

57e minuut.
Mermeryan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Charikyan de bal. Charikyan geeft een lange en hoge pass. Dabaghyan is nu in balbezit. Dabaghyan schiet op doel. Galstyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Mokatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokatsi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Smbatyan de bal onder controle te krijgen. Eskandaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskandaryan draait met de bal, schiet en ... Galstyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - MIKA Cilicia 3:0

78e minuut.
Takvonyan is nu in balbezit. Carbonell verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonell met een sublieme pass. Eskandaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Eskandaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KILIKIA 18%, MIKA Cilicia 82%.
KILIKIA - MIKA Cilicia 3:0