Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tagavorakan Igdir Sis Sewan
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Malkhasyan kopt de bal weg. Babayan is nu in balbezit. Babayan geeft een lange en hoge pass. Ermoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermoyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Dadalyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Tamazyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dadalyan rent richting de bal. Tamazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tamazyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Sis Sewan 0:1

7e minuut.
Tamazyan passt de bal in één keer door. Kapukranyan rent richting de bal. Eskandaryan rent richting de bal. Kapukranyan onderschept slim de pass. Kapukranyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Papikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papikyan passt de bal met de wreef. Norayan rent richting de bal. Ermoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ermoyan schiet op doel. Aharonyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tagavorakan Igdir - Sis Sewan 1:1

25e minuut.
Kapukranyan passt de bal zonder na te denken. Malkhasyan heeft problemen om de bal te vangen. Ishkhanyan rent richting de bal. Orbelyan onderschept slim de pass. Orbelyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Aronyan geeft de bal voor. Babayan is nu in balbezit. Kapukranyan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kapukranyan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kapukranyan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tagavorakan Igdir 37%, Sis Sewan 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tagavorakan Igdir - Sis Sewan 1:1

46e minuut.
Orbelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Orbelyan probeert naar een medespeler te passen. Dadalyan rent richting de bal. Tamazyan onderschept slim de pass. Tamazyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dadalyan geeft de bal voor. Ermoyan is nu in balbezit. Orbelyan rent richting de bal. Orbelyan haalt uit met een fantastische trap. Aharonyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Garnikyan probeert naar een medespeler te passen. Eskandaryan rent richting de bal. Eskandaryan geeft een hoge lob. Shahinyan rent richting de bal. Shahinyan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Inworp. Kaladjyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damadyan probeert de bal met de borst te controleren. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan haalt uit met een fantastische trap. Shahumyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Kekejyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bareghamyan komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Ishkhanyan passt de bal met de wreef. Shahinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahinyan speelt de bal door. Tamazyan rent richting de bal. Tamazyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tagavorakan Igdir 40%, Sis Sewan 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tagavorakan Igdir - Sis Sewan 1:1