Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ararat-Arm Karavajo
532 Tactiek Italia
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
30.8 gemiddelde waardering 34.3
adequate Schieten average
weak Passen adequate
average Verdedigen solid


6e minuut.
Norayan met de inworp. Cetnarowicz geeft een lange en hoge pass. Mesropyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik draait met de bal, schiet en ... Torossyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Janssens geeft een lange en hoge pass. Cetnarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arshakyan. Arshakyan krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Nikolayan probeert naar een medespeler te passen. Szeles probeert de bal met de borst te controleren. Geghamyan geeft de bal voor. Sanamyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - Karavajo 1:0

45e minuut.
Janssens rent richting de bal. Janssens geeft een hoge lob. Zorabyan heeft problemen om de bal te vangen. Golik is nu in balbezit. Golik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ararat-Arm - Karavajo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-Arm 62%, Karavajo 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ararat-Arm - Karavajo 1:1

52e minuut.
Saroyan kopt de bal weg. Szeles heeft problemen om de bal te vangen. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Aharonyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - Karavajo 2:1

63e minuut.
Mouradyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kümmel verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan begaat een overtreding. Sanamyan krijgt een gele kaart. Boyajyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chitilyan komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kümmel verovert de bal door een tackle van achteren. Kümmel speelt de bal door. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan schiet op doel. Aharonyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - Karavajo 3:1

89e minuut.
Boev verovert de bal door een tackle van achteren. Boev passt de bal zonder na te denken. Mesropyan verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson rent richting de bal. Simpson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-Arm 61%, Karavajo 39%.
Ararat-Arm - Karavajo 3:1