Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sinonyan Pyunik Berd
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Nikosyan onderschept slim de pass. Shahinyan heeft problemen om de bal te vangen. Shahinyan probeert naar een medespeler te passen. Ohanyan rent richting de bal. Ohanyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Shirinyan heeft problemen om de bal te vangen. Shahinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahinyan passt de bal met de wreef. Ohanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohanyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sinonyan - Pyunik Berd 0:1

17e minuut.
Hovhannisyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sukiasyan speelt de bal door. Rostamyan rent richting de bal. Rostamyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sukiasyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sukiasyan probeert naar een medespeler te passen. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Rostamyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hovhannisyan is nu in balbezit. Hovhannisyan passt de bal in één keer door. Koryan is nu in balbezit. Rostamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Rostamyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sinonyan - Pyunik Berd 1:1

45e minuut.
Nikosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostamyan onderschept slim de pass. Minassyan rent richting de bal. Rostamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Rostamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sinonyan 52%, Pyunik Berd 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sinonyan - Pyunik Berd 1:1

51e minuut.
Sukiasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikosyan is nu in balbezit. Sukiasyan onderschept slim de pass. Rostamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostamyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Djorkaeff geeft een lange en hoge pass. Sukiasyan is nu in balbezit. Barseghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sukiasyan onderschept slim de pass. Sukiasyan geeft de bal voor. Darchinyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Yanikyan kopt de bal weg. Teymuryan geeft een lange en hoge pass. Minassyan heeft problemen om de bal te vangen. Sukiasyan onderschept slim de pass. Sukiasyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sinonyan 39%, Pyunik Berd 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sinonyan - Pyunik Berd 1:1