Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karavajo FC Kaskad
Italia Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
average Passen poor
very good Verdedigen poor


1e minuut.
Simpson passt de bal zonder na te denken. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Golik onderschept slim de pass. Golik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Roubenyan probeert naar een medespeler te passen. Boev kopt de bal weg. Janssens geeft de bal voor. Golik rent richting de bal. Golik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Boev onderschept slim de pass. Boev passt de bal zonder na te denken. Golik is nu in balbezit. Golik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Boev kopt de bal weg. Yanikyan rent richting de bal. Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Golik rent richting de bal. Golik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Szeles geeft de bal voor. Boev kan de bal niet met de borst controleren. Boev passt de bal met de wreef. Golik is nu in balbezit. Golik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kümmel met een snelle inworp. Janssens geeft een hoge lob. Malkhazyan probeert de bal met de borst te controleren. Golik rent richting de bal. Golik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Khatcheryan kopt de bal weg. Szeles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shahumyan rent richting de bal. Shahumyan haalt uit met een fantastische trap. Aharonyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

23e minuut.
Boev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Janssens rent richting de bal. Janssens passt de bal in één keer door. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ter Petrosyan rent richting de bal. Ter Petrosyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janssens met de inworp. Boev geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cetnarowicz geeft een lange en hoge pass. Manucharyan probeert de bal met de borst te controleren. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ter Petrosyan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cetnarowicz passt de bal zonder na te denken. Ojaxyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson begaat een overtreding. Simpson krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ojaxyan rent richting de bal. Simpson onderschept slim de pass. Simpson speelt de bal door. Golik rent richting de bal. Golik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karavajo 33%, FC Kaskad 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Karavajo - FC Kaskad 0:0

46e minuut.
Daar is Shahumyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golik onderschept slim de pass. Onoyan maakt een afschuwelijke overtreding. Onoyan krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Janssens met een snelle inworp. Boev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boev geeft een lange en hoge pass. Cetnarowicz is nu in balbezit. Cetnarowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Quiroz met een sublieme pass. Manukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - FC Kaskad 1:0

50e minuut.
Cetnarowicz rent richting de bal. Cetnarowicz passt de bal in één keer door. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Golik onderschept slim de pass. Golik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Simpson is nu in balbezit. Simpson geeft de bal voor. Golik rent richting de bal. Golik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - FC Kaskad 2:0

56e minuut.
Inworp. Simpson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cetnarowicz probeert naar een medespeler te passen. Simpson rent richting de bal. Simpson geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - FC Kaskad 3:0

58e minuut.
Cetnarowicz is nu in balbezit. Cetnarowicz passt de bal zonder na te denken. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Boev geeft een hoge lob. Ter Petrosyan probeert de bal met de borst te controleren. Golik is nu in balbezit. Golik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - FC Kaskad 4:0

70e minuut.
Simpson heeft problemen om de bal te vangen. Simpson geeft een hoge lob. Yanikyan probeert de bal aan de voet te houden. Golik is nu in balbezit. Golik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Petikyan speelt de bal door. Khatcheryan rent richting de bal. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz geeft een lange en hoge pass. Golik is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Khatcheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cetnarowicz is nu in balbezit. Cetnarowicz passt de bal zonder na te denken. Golik is nu in balbezit. Golik draait met de bal, schiet en ... Roubenyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ter Petrosyan heeft problemen om de bal te vangen. Boev rent richting de bal. Boev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Golik onderschept slim de pass. Golik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - FC Kaskad 5:0

82e minuut.
Cetnarowicz onderschept slim de pass. Cetnarowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Golik de bal. Golik draait met de bal, schiet en ... Roubenyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Cetnarowicz probeert naar een medespeler te passen. Golik rent richting de bal. Golik haalt uit met een fantastische trap. Roubenyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Manukyan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - FC Kaskad 6:0

85e minuut.
Shahumyan met een sublieme pass. Khatcheryan heeft problemen om de bal te vangen. Golik onderschept slim de pass. Golik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karavajo 27%, FC Kaskad 73%.
Karavajo - FC Kaskad 6:0