Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ararat-Arm PYUNIK ABOVYAN
532 Tactiek 343
36% Balbezit 64%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.9 gemiddelde waardering 50.2
average Schieten very good
weak Passen good
average Verdedigen adequate


14e minuut.
Mesropyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kipper de bal. Kipper met een sublieme pass. Munko bereikt de bal nog maar net als eerste. Munko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nalbandyan geeft de bal voor. Inworp. Mouradyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saroyan is nu in balbezit. Saroyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Mouradyan probeert naar een medespeler te passen. Munko is nu in balbezit. Boyajyan maakt een afschuwelijke overtreding. Boyajyan krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Soffientini passt de bal zonder na te denken. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper met een sublieme pass. Munko is nu in balbezit. Munko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - PYUNIK ABOVYAN 0:1

34e minuut.
Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Soffientini verovert de bal door een tackle van achteren. Soffientini geeft de bal voor. Munko bereikt de bal nog maar net als eerste. Munko haalt uit met een fantastische trap. Torossyan bokst de bal weg. Munko rent richting de bal. Munko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Menegucci passt de bal zonder na te denken. Poggio is nu in balbezit. Poggio geeft een lange en hoge pass. Soffientini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soffientini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Torossyan trapt de bal weg van het doel. Mouradyan rent richting de bal. Menegucci begaat een overtreding. Menegucci krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Mouradyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mouradyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Geghamyan kan de bal niet met de borst controleren. Aghaxanyan rent richting de bal. Geghamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Geghamyan geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Soffientini kopt de bal weg. Kieslich rent richting de bal. Arshakyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arshakyan krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Soffientini springt en kopt de bal. Vahanyan heeft problemen om de bal te vangen. Carlos rent richting de bal. Carlos draait met de bal, schiet en ... Torossyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - PYUNIK ABOVYAN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-Arm 72%, PYUNIK ABOVYAN 28%.
Ararat-Arm - PYUNIK ABOVYAN 0:2

46e minuut.
Munko bereikt de bal nog maar net als eerste. Munko geeft de bal voor. Kipper kopt de bal weg. Soffientini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soffientini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Eerd komt het veld opgelopen. Kipper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munko rent richting de bal. Munko passt de bal met de wreef. van Eerd is nu in balbezit. van Eerd draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kieslich heeft problemen om de bal te vangen. Kieslich schiet op doel. Torossyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kieslich is nu in balbezit. Kieslich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - PYUNIK ABOVYAN 0:3

58e minuut.
Doeltrap. Bertatini komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kipper passt de bal met de wreef. Menegucci geeft de bal voor. van Eerd bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eerd haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kieslich is nu in balbezit. Kieslich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - PYUNIK ABOVYAN 0:4

61e minuut.
Morfis komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kieslich met een sublieme pass. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper geeft een hoge lob. van Eerd bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eerd schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kipper geeft de bal voor. van Eerd springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - PYUNIK ABOVYAN 0:5

65e minuut.
Humphreys komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Geghamyan rent richting de bal. Poggio verovert de bal door een tackle van achteren. Poggio geeft de bal voor. van Eerd rent richting de bal. van Eerd haalt uit met een fantastische trap. Torossyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bertatini is nu in balbezit. Bertatini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - PYUNIK ABOVYAN 0:6

74e minuut.
Bertatini passt de bal zonder na te denken. Nalbandyan rent richting de bal. Nalbandyan passt de bal zonder na te denken. Humphreys bereikt de bal nog maar net als eerste. Humphreys haalt uit met een fantastische trap. Torossyan bokst de bal weg.

77e minuut.
Kipper rent richting de bal. Kipper passt de bal in één keer door. van Eerd is nu in balbezit. van Eerd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - PYUNIK ABOVYAN 0:7

80e minuut.
Doeltrap. Vardanyan komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Humphreys onderschept slim de pass. Humphreys probeert naar een medespeler te passen. van Eerd bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eerd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - PYUNIK ABOVYAN 0:8

89e minuut.
Aghaxanyan geeft een lange en hoge pass. Vardanyan springt en kopt de bal. Daar is Zorabyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eerd bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eerd schiet op doel. Torossyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Mesropyan geeft een lange en hoge pass. Kipper probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kieslich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardanyan is nu in balbezit. Vardanyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-Arm 66%, PYUNIK ABOVYAN 34%.
Ararat-Arm - PYUNIK ABOVYAN 0:8