Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hay-Ari Sangesur Pyunik Berd
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Fillippyan met een harde bal richting middenveld. Artsruni kopt de bal weg. Koryan probeert de bal aan de voet te houden. Jigarkhanyan onderschept slim de pass. Jigarkhanyan schiet op doel. Darchinyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Artsruni is nu in balbezit. Artsruni met een sublieme pass. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan draait met de bal, schiet en ... Darchinyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Sangesur - Pyunik Berd 1:0

27e minuut.
Artsruni passt de bal met de wreef. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Virabyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Virabyan krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Tadevosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ohanyan rent richting de bal. Shahinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shahinyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Sangesur 43%, Pyunik Berd 57%.
Hay-Ari Sangesur - Pyunik Berd 1:0

50e minuut.
Klungelig pakt Arakelyan de bal. Minassyan rent richting de bal. Minassyan met een sublieme pass. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikosyan verovert de bal door een tackle van achteren. Artsruni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Artsruni krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Barseghyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tovmassyan met een snelle inworp. Artsruni is nu in balbezit. Artsruni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Sangesur 47%, Pyunik Berd 53%.
Hay-Ari Sangesur - Pyunik Berd 1:0