Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kilikia Spartak Armavir Gallant Haxtox
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tankyan passt de bal in één keer door. Daar is Tankyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamyan rent richting de bal. Tankyan onderschept slim de pass. Tankyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Gallant Haxtox 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Hayrapetyan de bal. Azaryan onderschept slim de pass. Sarafyan is nu in balbezit. Sarafyan haalt uit met een fantastische trap. Mermeryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Dalakyan passt de bal in één keer door. Panosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Panosyan passt de bal met de wreef. Tankyan rent richting de bal. Tankyan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Papyan met een snelle inworp. Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaryan passt de bal zonder na te denken. Sarafyan rent richting de bal. Sarafyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tankyan passt de bal met de wreef. Daar is Sadoyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadoyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Sarafyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sadoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan onderschept slim de pass. Boyajyan probeert naar een medespeler te passen. Tankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Sadoyan de bal. Sadoyan geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan controleert de bal met de borst. Sarafyan rent richting de bal. Sarafyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kilikia Spartak Armavir - Gallant Haxtox 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kilikia Spartak Armavir 46%, Gallant Haxtox 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kilikia Spartak Armavir - Gallant Haxtox 1:1

48e minuut.
Tankyan speelt de bal door. Tankyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Artsruni. Tankyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Boyajyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Gallant Haxtox 1:2

65e minuut.
Klungelig pakt Sarafyan de bal. Sarafyan draait met de bal, schiet en ... Mermeryan probeert naar een medespeler te passen. Tankyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tankyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Azaryan is nu in balbezit. Azaryan speelt de bal door. Daar is Hayrikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarafyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarafyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tigranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papyan. Tigranyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hayrikyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Adamyan de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Azaryan probeert naar een medespeler te passen. Tadevosyan is nu in balbezit. Tadevosyan geeft een hoge lob. Tigranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tigranyan geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Tankyan is nu in balbezit. Tankyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kilikia Spartak Armavir 54%, Gallant Haxtox 46%.
Kilikia Spartak Armavir - Gallant Haxtox 1:2