Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PYUNIK ABOVYAN Karavajo
Միկա - ՓՅՈՒՆ1Կ Tactiek Italia
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
48.2 gemiddelde waardering 36.1
excellent Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen very good


7e minuut.
Kieslich kopt de bal weg. Kipper speelt de bal door. Klungelig pakt Munko de bal. Soffientini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soffientini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Munko bereikt de bal nog maar net als eerste. Munko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Karavajo 1:0

10e minuut.
Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos geeft een lange en hoge pass. Soffientini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soffientini draait met de bal, schiet en ... Aharonyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Karavajo 2:0

26e minuut.
Kipper geeft de bal voor. Munko rent richting de bal. Munko heeft problemen om de bal te vangen. Munko haalt uit met een fantastische trap. Aharonyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Karavajo 3:0

29e minuut.
Ciorchine rent richting de bal. Golik is nu in balbezit. Poggio is nu in balbezit. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik draait met de bal, schiet en ... Doto bokst de bal weg.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertatini komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos is nu in balbezit. Met opzet legt Quiroz zijn tegenspeler op de grond. Carlos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bertatini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kümmel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Varteresyan de bal onder controle te krijgen. Soffientini rent richting de bal. Soffientini schiet op doel. Aharonyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Karavajo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYUNIK ABOVYAN 32%, Karavajo 68%.
PYUNIK ABOVYAN - Karavajo 4:0

48e minuut.
Carlos passt de bal zonder na te denken. Kieslich is nu in balbezit. Kieslich passt de bal zonder na te denken. Soffientini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soffientini haalt uit met een fantastische trap. Aharonyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Kümmel geeft een hoge lob. Ciorchine geeft een lange en hoge pass. Carlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Carlos rent richting de bal. Carlos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kümmel de bal. Kipper is nu in balbezit. Kipper geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. van Eerd komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Aharonyan trapt de bal weg van het doel. Kieslich kopt de bal weg. van Eerd bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eerd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Karavajo 5:0

60e minuut.
Inworp. Humphreys komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kieslich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper is nu in balbezit. Kipper geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kümmel de bal onder controle te krijgen. Bertatini maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Szeles de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Karavajo 6:0

67e minuut.
Kieslich passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kipper de bal. Kipper speelt de bal door. van Eerd rent richting de bal. van Eerd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Karavajo 7:0

69e minuut.
Carlos is nu in balbezit. Carlos met een sublieme pass. Bertatini probeert naar een medespeler te passen. van Eerd is nu in balbezit. van Eerd haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Karavajo 8:0

70e minuut.
Morfis komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Morfis passt de bal met de wreef. Kipper rent richting de bal. Kipper passt de bal zonder na te denken. van Eerd rent richting de bal. van Eerd draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Karavajo 9:0

76e minuut.
Morfis probeert naar een medespeler te passen. Kipper is nu in balbezit. Kipper met een sublieme pass. van Eerd bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eerd draait met de bal, schiet en ... Aharonyan bokst de bal weg. Inworp. Tovmassyan komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Humphreys rent richting de bal. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Ciorchine zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ciorchine moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ciorchine schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
van Eerd probeert de bal met de borst te controleren. Szeles onderschept slim de pass. Tovmassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eerd bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eerd schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Klungelig pakt Szeles de bal. Tovmassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlos rent richting de bal. Carlos schiet op doel. Aharonyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PYUNIK ABOVYAN - Karavajo 10:0

88e minuut.
Boev speelt de bal door. Golik rent richting de bal. Nalbandyan is nu in balbezit. Golik onderschept slim de pass. Golik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Golik is nu in balbezit. Golik schiet op doel. Doto probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PYUNIK ABOVYAN 35%, Karavajo 65%.
PYUNIK ABOVYAN - Karavajo 10:0