Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kaskad Ararat-Arm
Normal Tactiek 532
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 30.9
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen average


7e minuut.
Saroyan kopt de bal weg. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Sanamyan rent richting de bal. Geghamyan is nu in balbezit. Geghamyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Saroyan geeft de bal voor. Papalyan speelt de bal door. Saroyan kopt de bal weg. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Yanikyan passt de bal met de wreef. Geghamyan is nu in balbezit. Geghamyan passt de bal in één keer door. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaskad 54%, Ararat-Arm 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kaskad - Ararat-Arm 0:0

48e minuut.
Saroyan verovert de bal door een tackle van achteren. Saroyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanamyan de bal. Sanamyan geeft een hoge lob. Geghamyan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - Ararat-Arm 0:1

52e minuut.
Saroyan verovert de bal door een tackle van achteren. Saroyan speelt de bal door. Mardanyan onderschept slim de pass. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan geeft een lange en hoge pass. Papalyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Jamgochyan probeert naar een medespeler te passen. Malkhazyan probeert de bal aan de voet te houden. Yanikyan is nu in balbezit. Mouradyan onderschept slim de pass. Mouradyan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Geghamyan is nu in balbezit. Papalyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Geghamyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Papalyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - Ararat-Arm 0:2

60e minuut.
Saroyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Geghamyan de bal. Ter Petrosyan is nu in balbezit. Geghamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Geghamyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Malkhazyan speelt de bal door. Norayan is nu in balbezit. Manucharyan rent richting de bal. Norayan onderschept slim de pass. Norayan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Norayan verovert de bal door een tackle van achteren. Norayan speelt de bal door. Klungelig pakt Sanamyan de bal. Sanamyan schiet op doel. Papalyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - Ararat-Arm 0:3

85e minuut.
Arshakyan passt de bal met de wreef. Norayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Norayan geeft de bal voor. Sanamyan is nu in balbezit. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaskad 81%, Ararat-Arm 19%.
FC Kaskad - Ararat-Arm 0:3