Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Karavajo FA Vagharshapat
Italia Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten weak
adequate Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bareghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Papyan rent richting de bal. Simpson verovert de bal door een tackle van achteren. Simpson geeft een hoge lob. Shahinyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Golik rent richting de bal. Golik schiet op doel. De bal raakt de paal. Cetnarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarowicz passt de bal in één keer door. Golik rent richting de bal. Golik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Cetnarowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cetnarowicz passt de bal in één keer door. Khachatryan rent richting de bal. Golik onderschept slim de pass. Golik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cetnarowicz met een sublieme pass. Simpson is nu in balbezit. Simpson met een sublieme pass. Golik rent richting de bal. Golik draait met de bal, schiet en ... Shahinyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cetnarowicz is nu in balbezit. Cetnarowicz geeft de bal voor. Golik is nu in balbezit. Golik schiet op doel. Shahinyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Jamgochyan met een sublieme pass. Simpson is nu in balbezit. Simpson met een sublieme pass. Golik is nu in balbezit. Golik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Janssens met de inworp. Boev met een sublieme pass. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik haalt uit met een fantastische trap. Shahinyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - FA Vagharshapat 1:0

18e minuut.
Hayrikyan heeft problemen om de bal te vangen. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghumyan rent richting de bal. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - FA Vagharshapat 2:0

20e minuut.
Doeltrap. Shahinyan trapt de bal weg van het doel. Quiroz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Golik de bal onder controle te krijgen. Golik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Quiroz onderschept slim de pass. Cetnarowicz met een sublieme pass. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik haalt uit met een fantastische trap. Shahinyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - FA Vagharshapat 3:0

28e minuut.
Charikyan heeft problemen om de bal te vangen. Golik rent richting de bal. Papyan speelt de bal door. Daar is Golik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cetnarowicz passt de bal met de wreef. Simpson is nu in balbezit. Simpson geeft een lange en hoge pass. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jamgochyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Arustamyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cetnarowicz speelt de bal door. Golik is nu in balbezit. Golik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Shahinyan met een harde bal richting middenveld. Inworp. Janssens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Simpson passt de bal zonder na te denken. Nikolayan geeft een lange en hoge pass. Boev kopt de bal weg. Klungelig pakt Golik de bal. Golik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - FA Vagharshapat 4:0

41e minuut.
Charikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Golik rent richting de bal. Golik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Shahinyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Cetnarowicz geeft de bal voor. Shahinyan speelt de bal door. Cetnarowicz kopt de bal weg. Golik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Golik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karavajo 22%, FA Vagharshapat 78%.
Karavajo - FA Vagharshapat 4:0

48e minuut.
Cetnarowicz rent richting de bal. Cetnarowicz geeft de bal voor. Golik rent richting de bal. Golik draait met de bal, schiet en ... Shahinyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - FA Vagharshapat 5:0

52e minuut.
Cetnarowicz is nu in balbezit. Cetnarowicz speelt de bal door. Khachatryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik onderschept slim de pass. Golik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Shahinyan met een harde bal richting middenveld. Boev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boev passt de bal zonder na te denken. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Shahinyan trapt de bal weg van het doel. Boev kopt de bal weg. Klungelig pakt Golik de bal. Golik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - FA Vagharshapat 6:0

58e minuut.
Klungelig pakt Simpson de bal. Simpson geeft een lange en hoge pass. Boev rent richting de bal. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Shahinyan trapt de bal weg. Inworp. Janssens met een snelle inworp. Boev is nu in balbezit. Boev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kümmel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Golik de bal. Baghumyan is nu in balbezit. Golik onderschept slim de pass. Golik haalt uit met een fantastische trap. Shahinyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Cetnarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz is nu in balbezit. Cetnarowicz met een sublieme pass. Golik is nu in balbezit. Golik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Boev bereikt de bal nog maar net als eerste. Boev passt de bal met de wreef. Baghumyan rent richting de bal. Golik verovert de bal door een tackle van achteren. Golik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Karavajo - FA Vagharshapat 7:0

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Janssens neemt de hoekschop. Cetnarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik bereikt de bal nog maar net als eerste. Golik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Nikolayan kopt de bal weg. Cetnarowicz rent richting de bal. Cetnarowicz passt de bal met de wreef. Golik is nu in balbezit. Golik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Karavajo 19%, FA Vagharshapat 81%.
Karavajo - FA Vagharshapat 7:0