Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ararat-Arm Gallant Haxtox
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 19.8
solid Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tigranyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tankyan probeert de bal met de borst te controleren. Boyajyan geeft de bal voor. Demirchyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Demirchyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zorabyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tankyan is nu in balbezit. Tankyan passt de bal in één keer door. Tankyan rent richting de bal. Tankyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vahanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Vahanyan geeft een hoge lob. Geghamyan kopt de bal weg. Demirchyan rent richting de bal. Demirchyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - Gallant Haxtox 1:0

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Mesropyan de bal onder controle te krijgen. Saroyan rent richting de bal. Saroyan passt de bal in één keer door. Demirchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirchyan draait met de bal, schiet en ... Mermeryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - Gallant Haxtox 2:0

11e minuut.
Demirchyan rent richting de bal. Khatcheryan verovert de bal door een tackle van achteren. Khatcheryan met een sublieme pass. Geghamyan rent richting de bal. Geghamyan schiet op doel. Mermeryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Sanamyan de bal. Sanamyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tadevosyan trapt de bal weg van het doel. Saroyan controleert de bal met de borst. Saroyan met een sublieme pass. Demirchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirchyan schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Mesropyan geeft een hoge lob. Sanamyan kopt de bal weg. Demirchyan rent richting de bal. Demirchyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - Gallant Haxtox 3:0

23e minuut.
Doeltrap. Mermeryan trapt de bal weg. Saroyan met een sublieme pass. Panosyan is nu in balbezit. Panosyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Geghamyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saroyan heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hayrapetyan. Hayrapetyan krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Boyajyan geeft een lange en hoge pass. Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan passt de bal met de wreef. Demirchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirchyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - Gallant Haxtox 4:0

33e minuut.
Geghamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Geghamyan passt de bal in één keer door. Saroyan met een sublieme pass. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-Arm 41%, Gallant Haxtox 59%.
Ararat-Arm - Gallant Haxtox 4:0

48e minuut.
Torossyan met een harde bal richting middenveld. Saroyan rent richting de bal. Saroyan passt de bal zonder na te denken. Demirchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirchyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - Gallant Haxtox 5:0

52e minuut.
Sanamyan rent richting de bal. Sanamyan probeert naar een medespeler te passen. Khatcheryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geghamyan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Boyajyan geeft een lange en hoge pass. Dalakyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boyajyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. Mermeryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - Gallant Haxtox 6:0

55e minuut.
Boyajyan is nu in balbezit. Geghamyan onderschept slim de pass. Geghamyan probeert naar een medespeler te passen. Saroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Saroyan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Geghamyan rent richting de bal. Geghamyan passt de bal met de wreef. Demirchyan rent richting de bal. Demirchyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - Gallant Haxtox 7:0

62e minuut.
Tadevosyan rent richting de bal. Tadevosyan geeft de bal voor. Saroyan kopt de bal weg. Demirchyan rent richting de bal. Demirchyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Saroyan verovert de bal door een tackle van achteren. Saroyan geeft de bal voor. Dalakyan kopt de bal weg. Geghamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geghamyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Tadevosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Demirchyan is nu in balbezit. Sanamyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanamyan draait met de bal, schiet en ... Mermeryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daar is Hayrapetyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saroyan probeert naar een medespeler te passen. Tadevosyan rent richting de bal. Sanamyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanamyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mouradyan zal de hoekschop nemen. Demirchyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirchyan schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-Arm 34%, Gallant Haxtox 66%.
Ararat-Arm - Gallant Haxtox 7:0