Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patanekan Vagrer Hay-Ari Sangesur
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Virabyan rent richting de bal. Danielyan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Virabyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsolakyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Saroyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jigarkhanyan is nu in balbezit. Jigarkhanyan draait met de bal, schiet en ... Shahgeldyan bokst de bal weg.

5e minuut.
Saroyan geeft een hoge lob. Inworp. Arakelyan met een snelle inworp. Artsruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jigarkhanyan heeft problemen om de bal te vangen. Dobalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobalyan passt de bal met de wreef. Jigarkhanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Artsruni geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Saroyan de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Shahgeldyan probeert naar een medespeler te passen. Tsolakyan kopt de bal weg. Daar is Dobalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan haalt uit met een fantastische trap. Shahgeldyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Hay-Ari Sangesur 0:1

11e minuut.
Arakelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan haalt uit met een fantastische trap. Levyan probeert de bal aan de voet te houden. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Arakelyan met de inworp. Tsolakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arakelyan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Artsruni rent richting de bal. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan haalt uit met een fantastische trap. Tovmassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovmassyan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Hay-Ari Sangesur 0:2

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tadevosyan trapt de bal weg van het doel. Danielyan kopt de bal weg. Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patanekan Vagrer 43%, Hay-Ari Sangesur 57%.
Patanekan Vagrer - Hay-Ari Sangesur 0:2

46e minuut.
Galstyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galstyan geeft een lange en hoge pass. Tadevosyan rent richting de bal. Hacheryan is nu in balbezit. Hacheryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Tadevosyan probeert de bal aan de voet te houden. Fillippyan met een sublieme pass. Daar is Dobalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jigarkhanyan rent richting de bal. Jigarkhanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Danielyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Artsruni onderschept slim de pass. Artsruni passt de bal met de wreef. Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Varteresyan rent richting de bal. Varteresyan geeft de bal voor. Sarkisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkisov haalt uit met een fantastische trap. Fillippyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patanekan Vagrer - Hay-Ari Sangesur 1:2

80e minuut.
Tsolakyan rent richting de bal. Arakelyan is nu in balbezit. Tsolakyan begaat een overtreding. Tsolakyan krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Tsolakyan onderschept slim de pass. Arakelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hacheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arakelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arakelyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patanekan Vagrer - Hay-Ari Sangesur 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patanekan Vagrer 38%, Hay-Ari Sangesur 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patanekan Vagrer - Hay-Ari Sangesur 2:2