Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kilikia Spartak Armavir Usumnaran Sasoun
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Sarafyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adamyan de bal. Artsruni rent richting de bal. Baveyan is nu in balbezit. Baveyan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Kanyan probeert naar een medespeler te passen. Azaryan is nu in balbezit. Azaryan probeert naar een medespeler te passen. Sarafyan rent richting de bal. Sarafyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Jamgochyan de bal. Manukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgochyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manukyan onderschept slim de pass. Manukyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Artsruni geeft een lange en hoge pass. Karents kopt de bal weg. Sadoyan probeert de bal aan de voet te houden. Sahakyan is nu in balbezit. Sahakyan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sahakyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sadoyan de bal. Baveyan verovert de bal door een tackle van achteren. Baveyan draait met de bal, schiet en ... Kirakosyan kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Manukyan rent richting de bal. Baveyan is nu in balbezit. Bakunts onderschept slim de pass. Manukyan verovert de bal door een tackle van achteren. Manukyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kilikia Spartak Armavir 48%, Usumnaran Sasoun 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kilikia Spartak Armavir - Usumnaran Sasoun 0:0

56e minuut.
Jamgochyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirakosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manukyan is nu in balbezit. Manukyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kilikia Spartak Armavir - Usumnaran Sasoun 0:1

69e minuut.
Karents heeft problemen om de bal te vangen. Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karents onderschept slim de pass. Sahakyan rent richting de bal. Sahakyan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mkchyan geeft een hoge lob. Inworp. Samvelyan met een snelle inworp. Azaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaryan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Samvelyan geeft de bal voor. Artsruni kopt de bal weg. Daar is Jamgochyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manukyan rent richting de bal. Manukyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kilikia Spartak Armavir 51%, Usumnaran Sasoun 49%.
Kilikia Spartak Armavir - Usumnaran Sasoun 0:1