Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Timada City Abovyan
343 Tactiek Sweep
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 48
good Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Gerets met een sublieme pass. Kasilyan is nu in balbezit. Mexis onderschept slim de pass. Mexis schiet op doel. Kasilyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Timada - City Abovyan 0:1

5e minuut.
Sahakyan onderschept slim de pass. Sahakyan met een sublieme pass. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Mexis met een sublieme pass. Papazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerets tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gerets krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan passt de bal met de wreef. Gerets met een sublieme pass. Mexis is nu in balbezit. Mexis haalt uit met een fantastische trap. Kasilyan bokst de bal weg.

35e minuut.
Mexis haalt uit met een fantastische trap. Karents probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olejník geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rong maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Aronyan verovert de bal door een tackle van achteren. Papazyan rent richting de bal. Papazyan passt de bal met de wreef. Sahakyan rent richting de bal. Sahakyan passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Timada 59%, City Abovyan 41%.
FC Timada - City Abovyan 0:1

46e minuut.
Mexis kopt de bal weg. Gerets rent richting de bal. Gerets passt de bal zonder na te denken. Mexis rent richting de bal. Mexis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Timada - City Abovyan 0:2

47e minuut.
Mexis rent richting de bal. Mexis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Aronyan de bal onder controle te krijgen. Gerets rent richting de bal. Gerets draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Rong speelt de bal door. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník probeert naar een medespeler te passen. Mexis is nu in balbezit. Mexis schiet op doel. Kasilyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Karents is nu in balbezit. Karents geeft een hoge lob. Shageldyan kopt de bal weg. Sahakyan is nu in balbezit. Sahakyan draait met de bal, schiet en ... de Frontin bokst de bal weg.

60e minuut.
Karents speelt de bal door. Klungelig pakt Sahakyan de bal. Olejník geeft de bal voor. Mexis is nu in balbezit. Mexis haalt uit met een fantastische trap. Kasilyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Doeltrap. Bogran komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Mateev komt het veld opgelopen. Ðức Khải komt het veld opgelopen. Batory komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kasilyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xingyuan met de inworp. Mateev is nu in balbezit. Mateev geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Xingyuan kopt de bal weg. Rong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rong met een sublieme pass. Ðức Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Khải schiet op doel. Kasilyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baveyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Timada 49%, City Abovyan 51%.
FC Timada - City Abovyan 0:2