Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIKA 2016 Gibiskus
Normal Tactiek 4-4-2 center
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 24.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Danielyan onderschept slim de pass. Danielyan geeft een lange en hoge pass. Daar is Kasilyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teymuryan rent richting de bal. Teymuryan haalt uit met een fantastische trap. Manaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Shirinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirinyan geeft de bal voor. Inworp. Shalunts met de inworp. Danielyan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - Gibiskus 1:0

18e minuut.
Petikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petikyan. Arzumanyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Arzumanyan kan niet meer verder spelen. Tatoyan komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Ishkhanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ishkhanyan haalt uit met een fantastische trap. Sanosyan speelt de bal door. Daar is Kocharyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocharyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA 2016 44%, Gibiskus 56%.
MIKA 2016 - Gibiskus 1:0

51e minuut.
Petikyan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pandunts de bal. Ishkhanyan rent richting de bal. Ishkhanyan schiet op doel. Smbatyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MIKA 2016 - Gibiskus 1:1

59e minuut.
Tatoyan is nu in balbezit. Petikyan onderschept slim de pass. Petikyan speelt de bal door. Kocharyan rent richting de bal. Kocharyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nahapetyan rent richting de bal. Nahapetyan geeft een lange en hoge pass. Pandunts kopt de bal weg. Ishkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishkhanyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA 2016 65%, Gibiskus 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MIKA 2016 - Gibiskus 1:1