Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bentonit MIKA Kaxak
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Inworp. Meschyan met een snelle inworp. Bakunts is nu in balbezit. Bakunts geeft een hoge lob. Tunboyacyan kopt de bal weg. Mouradyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Varteresyan is nu in balbezit. Varteresyan met een sublieme pass. Yesayan is nu in balbezit. Yesayan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Avetyan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Tunboyacyan met een sublieme pass. Norayan is nu in balbezit. Tunboyacyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tunboyacyan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bentonit 54%, MIKA Kaxak 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bentonit - MIKA Kaxak 0:0

51e minuut.
Amadyan met een sublieme pass. Daar is Nazaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tunboyacyan geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Nazaryan geeft de bal voor. Inworp. Bakunts met een snelle inworp. Tunboyacyan rent richting de bal. Tunboyacyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bakunts is nu in balbezit. Amadyan begaat een overtreding. Bakunts raakt geblesseerd tijdens het duel. Meschyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zavenyan rent richting de bal. Pachajyan verovert de bal door een tackle van achteren. Pachajyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bentonit - MIKA Kaxak 1:0

70e minuut.
Norayan rent richting de bal. Malkhazyan onderschept slim de pass. Malkhazyan probeert naar een medespeler te passen. Pachajyan rent richting de bal. Pachajyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Varteresyan passt de bal in één keer door. Arshakyan is nu in balbezit. Yesayan verovert de bal door een tackle van achteren. Yesayan draait met de bal, schiet en ... Avetyan probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Arshakyan geeft een lange en hoge pass. Bakunts heeft problemen om de bal te vangen. Varteresyan begaat een overtreding. Varteresyan krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Varteresyan rent richting de bal. Yesayan rent richting de bal. Varteresyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yesayan is nu in balbezit. Yesayan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Varteresyan is nu in balbezit. Tunboyacyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tunboyacyan passt de bal zonder na te denken. Arcruni rent richting de bal. Arcruni geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bentonit 49%, MIKA Kaxak 51%.
Bentonit - MIKA Kaxak 1:0