Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hay-Ari Hrasdan Mrtsum Mihr
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Inworp. Asatryan met een snelle inworp. Arcruni geeft een lange en hoge pass. Charikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Charikyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bagratuni is nu in balbezit. Arcruni onderschept slim de pass. Arcruni speelt de bal door. Charikyan rent richting de bal. Charikyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peretsyan met een snelle inworp. Bagratuni probeert naar een medespeler te passen. Orbelyan is nu in balbezit. Orbelyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay-Ari Hrasdan - Mrtsum Mihr 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Hrasdan 59%, Mrtsum Mihr 41%.
Hay-Ari Hrasdan - Mrtsum Mihr 1:0

49e minuut.
Charikyan kopt de bal weg. Dabaghyan is nu in balbezit. Charikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Charikyan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Estupyan de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mansuryan passt de bal in één keer door. Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbelyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orbelyan krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Arcruni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gabrielyan de bal. Gabrielyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Charikyan de bal. Charikyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hay-Ari Hrasdan - Mrtsum Mihr 1:1

71e minuut.
Keledjyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasparov verovert de bal door een tackle van achteren. Kasparov geeft een hoge lob. Charikyan rent richting de bal. Charikyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mansuryan passt de bal met de wreef. Orbelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakunts is nu in balbezit. Orbelyan verovert de bal door een tackle van achteren. Orbelyan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Peretsyan kopt de bal weg. Daar is Bagratuni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagratuni passt de bal zonder na te denken. Gabrielyan is nu in balbezit. Gabrielyan geeft de bal voor. Tovmassyan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay-Ari Hrasdan 67%, Mrtsum Mihr 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hay-Ari Hrasdan - Mrtsum Mihr 1:1