Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gibiskus City Abovyan
4-4-2 center Tactiek Sweep
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
23.6 gemiddelde waardering 46.6
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Oprişan rent richting de bal. Oprişan passt de bal met de wreef. Olejník heeft problemen om de bal te vangen. Olejník geeft een lange en hoge pass. Mexis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Manaryan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Olejník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejník speelt de bal door. Mexis rent richting de bal. Mexis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Stănică verovert de bal door een tackle van achteren. Stănică met een sublieme pass. Batory bereikt de bal nog maar net als eerste. Batory geeft de bal voor. Mexis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - City Abovyan 0:1

29e minuut.
Olejník met een sublieme pass. Oprişan met een sublieme pass. Mexis rent richting de bal. Mexis haalt uit met een fantastische trap. Manaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - City Abovyan 0:2

30e minuut.
Oprişan met een sublieme pass. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník passt de bal zonder na te denken. Mexis heeft problemen om de bal te vangen. Mexis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Batory met een sublieme pass. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník passt de bal in één keer door. Oprişan rent richting de bal. Oprişan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Olejník kopt de bal weg. Klungelig pakt Oprişan de bal. Oprişan probeert naar een medespeler te passen. Mexis rent richting de bal. Mexis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kasilyan is nu in balbezit. Olejník onderschept slim de pass. Olejník speelt de bal door. Mexis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexis haalt uit met een fantastische trap. Manaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Olejník haalt uit met een fantastische trap. Kasilyan kopt de bal weg. Shirinyan rent richting de bal. Mexis verovert de bal door een tackle van achteren. Mexis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olejník is nu in balbezit. Olejník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - City Abovyan 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibiskus 77%, City Abovyan 23%.
Gibiskus - City Abovyan 0:3

46e minuut.
Nahapetyan kopt de bal weg. Rong rent richting de bal. Rong passt de bal zonder na te denken. Daar is Olejník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olejník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Oprişan rent richting de bal. Oprişan speelt de bal door. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník passt de bal zonder na te denken. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan passt de bal in één keer door. Mexis rent richting de bal. Mexis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - City Abovyan 0:4

55e minuut.
Batory met de inworp. Olejník is nu in balbezit. Olejník met een sublieme pass. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
de Frontin trapt de bal weg. Oprişan kopt de bal weg. Shirinyan heeft problemen om de bal te vangen. Mexis is nu in balbezit. Mexis draait met de bal, schiet en ... Manaryan bokst de bal weg.

63e minuut.
Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník geeft een hoge lob. Mexis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - City Abovyan 0:5

64e minuut.
Mexis is nu in balbezit. Batory bereikt de bal nog maar net als eerste. Batory probeert naar een medespeler te passen. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Mexis is nu in balbezit. Mexis draait met de bal, schiet en ... Manaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Klungelig pakt Mexis de bal. Mexis draait met de bal, schiet en ... Daar is Roubenyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mexis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Olejník de bal. Olejník geeft de bal voor. Batory kopt de bal weg. Mexis heeft problemen om de bal te vangen. Mexis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogran komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Mateev komt het veld opgelopen. Batory met een snelle inworp. Mateev rent richting de bal. Mateev geeft de bal voor. Manaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bogran rent richting de bal. Bogran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - City Abovyan 0:6

72e minuut.
Arcruni komt het veld opgelopen. Baveyan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Khải komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Tsarukyan onderschept slim de pass. Tsarukyan met een sublieme pass. Ðức Khải rent richting de bal. Ðức Khải schiet op doel. Manaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibiskus 70%, City Abovyan 30%.
Gibiskus - City Abovyan 0:6