Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIKA 2016 FC Timada
Normal Tactiek 343
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 39.9
poor Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Teymuryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teymuryan passt de bal zonder na te denken. Estupyan rent richting de bal. Sahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sahakyan probeert naar een medespeler te passen. Shageldyan rent richting de bal. Shageldyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Haroutiunyan speelt de bal door. Daar is Shageldyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - FC Timada 0:1

15e minuut.
Haroutiunyan probeert naar een medespeler te passen. Papazyan met een sublieme pass. Grigoryan speelt de bal door. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Malkhazyan rent richting de bal. Malkhazyan passt de bal zonder na te denken. Haroutiunyan probeert naar een medespeler te passen. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan schiet op doel. Smbatyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pandunts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shageldyan is nu in balbezit. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - FC Timada 0:2

26e minuut.
Haroutiunyan kopt de bal weg. Pandunts rent richting de bal. Shageldyan verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan haalt uit met een fantastische trap. Smbatyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - FC Timada 0:3

35e minuut.
Malkhazyan probeert naar een medespeler te passen. Haroutiunyan heeft problemen om de bal te vangen. Haroutiunyan met een sublieme pass. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - FC Timada 0:4

41e minuut.
Karents rent richting de bal. Karents passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grigoryan de bal. Haroutiunyan geeft een hoge lob. Shageldyan springt en kopt de bal. Smbatyan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA 2016 73%, FC Timada 27%.
MIKA 2016 - FC Timada 0:4

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Malkhazyan zal de hoekschop nemen. Sahakyan is nu in balbezit. Sahakyan schiet op doel. Smbatyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Smbatyan met de inworp. Arzumanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzumanyan passt de bal zonder na te denken. Grigoryan is nu in balbezit. Grigoryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - FC Timada 0:5

55e minuut.
Malkhazyan speelt de bal door. Karents rent richting de bal. Haroutiunyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shageldyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shageldyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pandunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan onderschept slim de pass. Grigoryan draait met de bal, schiet en ... Smbatyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - FC Timada 0:6

57e minuut.
Klungelig pakt Arzumanyan de bal. Shageldyan rent richting de bal. Haroutiunyan probeert naar een medespeler te passen. Sahakyan heeft problemen om de bal te vangen. Sahakyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nshanyan is nu in balbezit. Grigoryan onderschept slim de pass. Grigoryan speelt de bal door. Shageldyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shageldyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Haroutiunyan kan de bal niet met de borst controleren. Haroutiunyan probeert naar een medespeler te passen. Papazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazyan geeft een hoge lob. Shageldyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Smbatyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Malkhazyan rent richting de bal. Malkhazyan probeert naar een medespeler te passen. Shageldyan is nu in balbezit. Grigoryan is nu in balbezit. Grigoryan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sanosyan geeft een hoge lob. Inworp. Papazyan met een snelle inworp. Grigoryan is nu in balbezit. Grigoryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA 2016 - FC Timada 0:7

76e minuut.
Pandunts geeft een hoge lob. Bareghamyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aronyan geeft een lange en hoge pass. Sahakyan is nu in balbezit. Sahakyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Karents rent richting de bal. Haroutiunyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Haroutiunyan passt de bal in één keer door. Daar is Shageldyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shageldyan schiet op doel. Smbatyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Haroutiunyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daribyan komt het veld opgelopen. Karents zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grigoryan maakt een snoekduik en kopt de bal. Papazyan rent richting de bal. Papazyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sahakyan geeft een hoge lob. Papazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazyan passt de bal met de wreef. Grigoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Malkhazyan onderschept slim de pass. Malkhazyan probeert naar een medespeler te passen. Shageldyan heeft problemen om de bal te vangen. Shageldyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Papazyan is nu in balbezit. Papazyan passt de bal met de wreef. Shageldyan rent richting de bal. Grigoryan rent richting de bal. Grigoryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Papazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Papazyan passt de bal zonder na te denken. Shageldyan heeft problemen om de bal te vangen. Grigoryan is nu in balbezit. Grigoryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA 2016 84%, FC Timada 16%.
MIKA 2016 - FC Timada 0:7