Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandre Pato FC Bentonit
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Balyan geeft de bal voor. Arcruni is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mamikonyan ... Strafschop! Mamikonyan krijgt een gele kaart. Arcruni raakt geblesseerd tijdens het duel. Balyan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Arakelyan passt de bal zonder na te denken. Hovakimyan is nu in balbezit. Hovakimyan passt de bal zonder na te denken. Gasparyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasparyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Balyan passt de bal zonder na te denken. Hovakimyan is nu in balbezit. Hovakimyan geeft een hoge lob. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Izanyan rent richting de bal. Hunanyan onderschept slim de pass. Hunanyan geeft de bal voor. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandre Pato FC 44%, Bentonit 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alexandre Pato FC - Bentonit 0:0

49e minuut.
Avetyan trapt de bal weg. Balyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Bakunts de bal. Pachajyan is nu in balbezit. Pachajyan draait met de bal, schiet en ... Smbatyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandre Pato FC - Bentonit 0:1

64e minuut.
Arakelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balyan verovert de bal door een tackle van achteren. Balyan passt de bal in één keer door. Pachajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachajyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Meschyan rent richting de bal. Meschyan geeft een lange en hoge pass. Bakunts probeert de bal aan de voet te houden. Pachajyan is nu in balbezit. Pachajyan schiet op doel. Smbatyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Hunanyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izanyan met een snelle inworp. Hovakimyan is nu in balbezit. Hovakimyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandre Pato FC 46%, Bentonit 54%.
Alexandre Pato FC - Bentonit 0:1